Min vecka med de här två

 
Det värdefullaste man kan få, tid med de man älskar mest. Den tiden har jag den här veckan och jag kan nog inte beskriva riktigt så ni förstår hur hel det gör mig i hjärtat. Båda skatterna fotograferade ikväll i det sista av dagens ljus som silade in genom vardagsrumsfönstren. Visst är det härligt!? Ljuset, som finns där både till och från förskolan/jobbet på morgonen. Jag blir lycklig i hela mig så att jag kan blunda för tråkigheter och bli glad i hela själen.

Kommentarer
Postat av: tinajo

Jag förstår precis hur viktigt det är - min yngsta son fick diagnosen cancer i oktober och jag kan lova att det enda jag känner är viktigt är att vi får umgås, allt annat blev helt oviktigt. Nu behandlas han och prognosen är god, men det är tungt trots alla glädjestunder som också finns.

Svar: Åh nej, såå tufft och jobbigt, hemska sjukdomar ska inte drabba barn. Jag hoppas innerligt att han blir frisk, kram ❤️
Josefin -Happy Days-

2015-03-17 @ 23:54:22
URL: http://tinajoathome.com/
Postat av: Cherie | Börja Spring

Nu står jag inför det där att bli varannan veckas mamma. Just nu känns det så otroligt skrämmande att vara utan skatten en hel vecka eftersom hon har bott hos mig alltid nästan sedan vi separerade för ett år sedan.

Svar: Jag förstår att det kommer kännas ovant till en början, ni kanske kan börja lite försiktigt med några dagar i taget?❤️
Josefin -Happy Days-

2015-03-18 @ 19:27:24
URL: http://www.borjaspring.se
Postat av: Hanna Karlsson

Vad fina dina barn är!

2015-03-19 @ 06:21:19
URL: http://hannafialotta.blogg.se/


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0