Ett liv i förnyelse




Provar att blogga direkt från mobilen samtidigt som jag sitter i soffan under en filt jag delar med lillan. Vi har inte riktigt startat upp dagen ordentligt än här hemma, men vi är ju lediga så vad gör det? 

Försöker att ha en så avslappnad inställning till det mesta numera för att bli kvitt den inre stressen jag så lätt bygger upp inom mig. Det är lättare att finna lugn och fokus på att må bra om man inte stressar upp sig för mindre. Behöver öva på att ta det lugnt i jobbet med, där tar jag tyvärr ut mig för mycket... 

Bara måste säga tack till er som läser, kommenterar och inte minst ni som mailar mig privat. Fick ett långt mail imorse från en läsare som berättade att hon har en liknande historia med sig som mig. 
"Jag lämnade barnens pappa och vårt nybyggda hus..för att känslorna inte fanns kvar. Fruktansvärt att förstå att man måste bryta upp sin familj när man sett sig själv som en person som aldrig skulle göra en sån sak."

"Har verkligen känts som ett stöd att läsa din blogg och känna att man inte är ensam om att rasa. "

Jag måste säga samma sak, det är skönt att få kommentarer och mail från andra som gått eller går igenom samma sak, att veta man inte är ensam. Jag skriver utifrån min egen resa och är glad om det kan hjälpa andra, tillsammans är vi starka! ❤️

Är så glad över att jag även tagit steget i att aktivt ta tag i mitt liv mot ett bättre mående. Känner sån inre frid när fokus ligger på rätt ställe och jag inte lägger energi på det med negativ inverkan. Mår man bra blir man lättare mottaglig för bra och positiva saker. 

Ha nu en underbar fredag och 1:a maj! 

Kommentarer


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0