"Bröllopsbrud" i november


-Mamma, varför fick inte jag var med på ditt bröllop? Meja hade hittat mina bröllopsskor som hon undrade om hon kunde få när hon blev stor. Sen tog hon på sig dem och glappade runt i dem här hemma och kände sig så fin. Under tiden bubblade frågor om både det ena och det andra om mitt bröllop så jag tog fram min bröllopsklänning och mina smycken jag hade den där oktoberdagen på Gotland 10-10-10 när jag och barnens pappa gifte oss i smyg i Kärleksporten. Lilla stumpan klädde på sig allt! Där stod hon, så himla vacker och fin, jag bara häpnade! Mitt läpstift jag haft den dagen fick hon på sig också och sen rosorna som stod på bordet fick bli en fin bröllopsbukett. 


Sen var jag ju bara tvungen att fota Nyponrosen nu när hon stod där så uppklädd och fin i min bröllopsutstyrsel. Så vi tog en snabbtur 10 minuter från vårt hus och fotade på landsvägen. Men då menar jag verkligen snabb, en minut knappt fick jag på mig sen hade hon redan tröttnat, haha!! Det gäller att vara snabb som bröllopsfotograf, tur jag övat på många par genom åren. ;)


Liten beundrar sig i spegeln!


För stora bröllopsskor skulle absolut trippas runt i!


Titta så fint klänningen svänger! Men överdelen var så stor att vi fick knyta fast  den i ryggen.


Rosorna doftar gott!


Känner sig fin!


Med mammas pärldiadem, halsband och armband på. 

Och om det inte är uppenbart så är det hela en utklädningslek för min dotter, jag hoppas ingen tar illa upp o associerar med barnbröllop och så vidare vilket jag helt tar avstånd från. Meja ville klä ut sig till brud och låna mina saker, säkert för att uppleva lite av det bröllopet mellan mig och hennes pappa som hon inte var med på när hon var 1 år. 

Kommentarer
Postat av: nättan

undebara foton

2015-11-14 @ 19:08:54
Postat av: Iselin Renée

Kjempe fine bilder :)

2015-11-14 @ 19:52:28
URL: http://www.iselinrenee.blogg.no
Postat av: Ivy

Ingen vettig människa tror väl att du lobbar för barnbröllop. =)
Man minns ju själv hur roligt man tyckte det var i den åldern att klä ut sig och prova mammas kläder och skor.
Söt är hon i alla fall.

2015-11-14 @ 23:29:21
Postat av: När Annie fotograferar i Kalifornien

Fnissade lite när jag såg det sista du skrev, om någon tror det så har dem inte följt dig många inlägg! ;-D Underbart litet inlägg och vilka underbaar bilder! Om hon i framtiden gifter sig, borde du ge henne en av dessa bilder inramad, personligen skulel jag säga den när hon luktar på blommorna! ;-) Blev så himla full i skratt av det här, så himla söt man kan vara och jag komemr ihåg hur jag själv såg ut första gången jag provade min mammas brudklänning och diadem! Det såg lika kul ut men OJ vad jag kände mig fin!

2015-11-15 @ 06:08:14
URL: http://narannie.se
Postat av: Emmelie - Mamma till två, nykär, ssk-student

Men lilla hjärtat så fin hon är <3

2015-11-15 @ 08:29:56
URL: http://www.emmgus.blogg.se
Postat av: Anonym

Vilka helt underbara bilder. Glädjen lyser i ögonen på din fina tös, lycka att få prova mammas bröllopskläder. Du är en fantastisk fotograf. Helt fantastiskt 💕

2015-11-15 @ 16:35:16


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0