En uppmuntran


Ett fint smycke från MyDROMEDARY hade hittat hem till mig i förra veckan. Likt en uppmuntran i detta mörkgrå diss jag hamnat i längs med livets prövningar just nu. På något vis ger den mig en skön styrka runt halsen. Jag gillar den jättemycket!Idag var jag hos min psykolog och snörvlade mig igenom en timme på morgonen. Skämtar inte nu men har blivit så rödgråten sista tiden att jag är helt helt förskräckligt rödfnasig och stram runt ögonen. Blev en vända till apotetket efteråt o fixa lite mjukgörande och svalkande krämer till min stackas hud så förhoppningsvis ska det bli ordning nu. Till lunch blev jag hembjuden till min vän Jenny som skämde bort mig med god mat, aptiten är det ju lite sisodär med nu men jag fick i mig hela två portioner! Veckans utbildningstillfälle i företagnade däremot kom jag inte iväg på, energin tog verkligen helt slut. Det är som att jag gått in i sorgen så mycket senaste veckan att jag glömmer bort att jag under den är drabbad av utmattningen också... Man blir ju trött bara av att vara ledsen, men nu gjorde utmattningen sig tillkänna helt. Jag får välja noga vad jag orkar och inte orkar, jag kan inte göra allt jag vill tyvärr. 

Har tänkt på att det är viktigt att ha saker att se fram emot, för det ger mig lite ljusglimtar. Så nu har jag bokat in en sak som jag ser fram emot, en ny tatuering. 
 

Kommentarer
Postat av: J

Det låter bra det där att välja noga vad du ska försöka orka med, välj bort det som inte betyder något i långa loppet. Tänk som så att när du väljer bort nåt så väljer du din hälsa istället. Jag är i samma sits själv och det är tar tid att lära sig att välja sin hälsa framför andra saker. Jag håller på att lära mig detta men ibland faller jag tillbaka i gamla mönster, det är svårt att "lära en gammal hund att sitta" ha ha ha! Det är alltså jag som är den gamla hunden ha ha ha! Ta hand om dig. Kramar

2015-11-05 @ 10:02:53
Postat av: Isabella

så fint smycke!

2015-11-05 @ 21:26:47
URL: http://nouw.com/isabellaaxelsson


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0