Godisbud på trappan!

 
Igår möttes jag av att någon lämnat att väääldigt trevlig bud på min trappa, en låda full med godisnyheter från Haribo! Vilken glad överraskning så där en tisdag och passar perfekt att ta fram lagom till Halloween med kidsen nästa vecka. Tack, vi återkommer med en utvärdering efter att vi provsmakat :)
 
 
Ser ni golvet godislådan står på förresten? Det är i själva verket inte ett vackert slitet plankgolv, önskar att det vore så i min bostad, nej det är en väldigt cool tapetnyhet från Midbec som min vän och snart blivande granne Cissi köpt till sitt hem. Jag tjuvade till mig en stuvbit eftersom det fungerar finfint i fotogtraferingssyfte som bakgrund. Snyggt va?
 
Nu väntar min utbildning på Start up, så ska kila iväg för veckans 3-timmars pass och bli pumpad av inspiration och nyttigheter i företagande. Kram på er o ha en skön onsdagskväll!

Kommentarer
Postat av: Cherie

Önskar att det stod ett sådant bud här hemma också ;) Jäkla snygg tapet, funderar faktiskt på att slänga upp några tapeter här i hyresrätten för att göra det lite mysigare här :)

Svar: Jag kan verkligen rekommendera tapeten, ser verkligen ut som plankor och kan hängas både lodrätt och vågrätt. :)
Josefin -Happy Days-

2015-10-21 @ 17:49:18
URL: http://borjaspring.wordpress.com
Postat av: Läsare

hur orkar du med utbildning när du är sjukskriven? hur har du energi till att planera å lära dig starta eget när du är utmatta?

Svar: Det är just detta ifrågasättande som jag tog upp om i ett tidigare inlägg. Att bli frisk handlar också om att göra saker som du mår bra av, i den utsträckning du orkar och klarar av. Förra utbildningstillfället mådde jag så dåligt att jag inte klarade av att vara med på, men igår var jag ledig hela dagen o hade energi att avvara. Jag har redan gjort min grund klar sedan långt tillbaka för att starta eget, planering lägger jag inte ner mer energi på nu.
Josefin -Happy Days-

2015-10-22 @ 11:14:44
Postat av:

okej så med andra ord är du barra trött på att jobba och vill ha mer tid till annat?? vilket är förståligt. vem vill inte ha de.. lite tråkigt bara att du sjukskriver dig å får betalt för att göra saker på din fritid istället för att gå ner i tid å då får mer fritid..

2015-10-22 @ 14:22:15
Postat av: Anonym

...

2015-10-22 @ 15:57:30
Postat av: Natalie

Hade aldrig kunnat ana att det var en tapet! Supersnyggt och smart tänkt av dig :D Och vilket härligt bud!

Svar: Visst är den fin! ☺️
Josefin -Happy Days-

2015-10-25 @ 00:10:57
URL: http://naataali.blogg.se


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0