Stay Happy


Luften gick ur mig, den senaste tidens kaos i mitt liv blev bara för mycket. Jag är fortfarande skör efter senaste åren och klarar inte av stress, ångest och oro särskilt bra, har lättare för att hamna i de där groparna längs med vägen som man vill undvika. Därför så går jag alltid försiktigt fram numera vad det än gäller, även om jag är en driven tjej som älskar att dra igång nya projekt, är impulsiv och helst bara vill att allt ska gå fort, måste jag bromsa.
 
Insåg min gräns idag, blev sjukskriven på halvtiden nu en tid fram för att försöka hitta tillbaka, till mig och återfå kraft. Har utmattningssyndrom, en ständig kramande ångest i mitt inre och inte ork och energi så att det räcker för att få en vanlig vardag att fungera. Jag inser även att jag måst lägga om min livsstil, försöka att begränsa mig och ta bort och skala ned. Prioritera rätt och inse att jag inte kan driva mig så hårt fram som jag alltid gjort, allt har sin gräns. Jag kan inte fortsätta så här det kommer sluta med en krasch in i väggen. På mitt vardagsrumsbord brinner ett av Majas ljuslyckor som en påminnelse, "Stay Happy" fladdrar skenet mot mig.

Kommentarer
Postat av: angeliqe.blogg.se

Stor kram! Att du inser att du måste bromsa är ett stort steg. Kärlek! <3

Svar: Kram vännen ❤️
Josefin -Happy Days-

2015-10-15 @ 22:37:21
URL: http://angeliqe.blogg.se/
Postat av: Diana

Krya på dig! Vad modig du är som vågar dela med dig <3

Svar: <3
Josefin -Happy Days-

2015-10-16 @ 07:03:53
URL: http://dianas-memories.blogspot.se
Postat av: Anonym

Har haft utmattningssyndrom i snart 1år..inget att leka med. Stanna upp, pausa, återhämtning är viktigt. Förstår precis vad du menar om ångesten som kommer krypandes. Krya på dig!

Svar: Ja jag har haft sjukskrivning tidigare för detta, för 2 år sedan. Lätt att man tror att man kan tuffa på som vanligt men man måste vänja sig vid och acceptera att orken inte är som förr. Kram
Josefin -Happy Days-

2015-10-16 @ 10:16:24
Postat av: a n n i k a

Åhh så fint <3

2015-10-16 @ 14:52:03
URL: http://blogofphoto.webblogg.se


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0