Ommöblerat vardagsrum


Tack för era gulliga kommentarer, men jag lyckades inte piggna till utan det fick bli att kurera sig hemma. Har varit orkeslös och rastlös samtidigt, svårt det där att bara ligga på soffan och vila. Så jag drog igång projekt storstäda vardagsrummet och möblerade om en aning. 

Mitt fina iPhonefodral från Book Book, gillar den slitna vintagekänslan! Någon som vet om det finns några snygga anteckningsblock och kalender i stil med en gammal bok eller med hårda pärmar? Kanske tryckt mönster på?? Tipsa mig i så fall, för jag letar och letar!

 Min slokhatt passade väl bra där på stolen när den inte används? 


Tyckte att det var dags att flytta in halvmånebordet från balkongen då säsongen börjar gå mot sitt slut. Bordet fick därför flytta in i vardagsrummet till sin vanliga plats igen. 

 Ute på balkongen fick det mindre balkongmöblemanget ta plats, ska köpa ljung till balkongen nu i dagarna och göra lite höstligt och dekorativt ombonat där ute. Här inne vill jag med ha lite mer blomster, måste till blomsterhandel snarast orken återvänder.

Kommentarer
Postat av: My ♡ Larsson

Åh krya på dig rara du! Och FYY så fint du har :D Fantastiska foton som alltid <3

Svar: Tack så mkt. ❤️❤️
Josefin -Happy Days-

2015-09-10 @ 10:03:40
URL: http://mylarsson.com/
Postat av: Violas värld

Vilken skön stil du har! Blir inspirerad!

Svar: Åh vad kul, tack snälla ❤️
Josefin -Happy Days-

2015-09-10 @ 14:48:39
URL: http://blog.violas.nu
Postat av: manda

Vad fint ni har det!! Kände mig lite träffad angående fina anteckningsblock då jag precis letat fram mina favoriter som jag ska beställa :) dock får man ju ha lite tålamod med frakten från ebay, men det brukar funka. Kram på dig!
https://fyndiq.se/product/913788-anteckningsbok-handbunden-i-lader/
http://www.ebay.com/itm/Good-Classic-Retro-Vintage-Leather-Bound-Blank-Pages-Notebook-Journal-DiaryAU-HF-/391135528671?var=&hash=item5b117e86df
http://www.ebay.com/itm/Vintage-Wine-Red-PU-Leather-Cover-Loose-Leaf-Blank-Notebook-Journal-Diary-Gift-/291374656939?hash=item43d7486dab

Svar: Tack så mkt ☺️
Josefin -Happy Days-

2015-09-10 @ 17:43:38
URL: http://mandaapanda.blogg.se
Postat av: När Annie fotograferar i Kalifornien

Akademibokhandeln har helt underbara block med tryck i vintage, fantasy och sagolikt vackra mönster. Massa storlekar :-)

Svar: Tack Annie, fler som tipsar om Akademibokhandel på mitt Instagram, så får nog ta en titt där. :)
Josefin -Happy Days-

2015-09-11 @ 07:55:12
URL: http://narannie.se


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0