En middag ute ikväll

 
Klick på mig själv, fotografen med kameran i högsta hugg! Ser ni håret, jag är så glad över att det blir längre och längre nu när det blivit välmående igen! Håller btw på att låta hårfärgen tvättas ut för att övergå till ljusare hår i sommar. 
 
 
Haft en dipp sen uppkörningen som gick helt galet, verkligen varit riktigt låg. Men blev på bättre humör igår då jag hade myskväll med en fin person som alltid får mig att skratta och idag väntar en middag ute. Jag är faktiskt inte så mycket för utekvällar längre, jag tycker det är trevligast o sitta på typ en pub med vänner, gå ut o käka en bit, sitta och snacka på hemmafester och så. Ibland går jag ut bara för att jag är danssugen eller vill lyssna på nån spelning. Men allt som har med att röja, bli full, ragga på klubbar och utelivet över lag känns helt ointressant för mig. Det har nog mycket med min inre resa att göra, att jag söker mig till lugnet nu, vill ut mot landet och finna ro i naturen. Asfaltsbarnet som inte kunnat tänka sig att lämna stan har börjat bli en lantis, eller en cityko som jag blev kallad igår, haha!! 

Men idag kör vi en mindre utgång, vi börjar med middag så får vi väl se vart kvällen tar oss. Men jag har varit så otroligt trött hela dagen, så det blir inte klackarna i taket för den här donnan. Men trevlig ska vi ha, jag och vännen! Nej nu måste jag hoppa ur myskläderna och börja piffa mig, det gör jag till toner från Wunderbar med Albatraoz så får jag upp energin och glädjen! 

Ha en härlig lördagskväll vänner!

Kommentarer
Postat av: Ewelina

Så fin du är!:)

Svar: Oj tack!! ❤️❤️
Josefin -Happy Days-

2016-04-23 @ 18:38:44
Postat av: Anonym

Hur har du fått håret så fint? Berätta

Svar: Åh, jag skrev ett inlägg om det för en tid sedan. Här har jag delat med mig om mina tips! http://myhappydays.se/2016/january/mina-10-tips-for-friskare-har.html
Josefin -Happy Days-

2016-04-25 @ 07:47:08


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0