Nyföddfoto Kevin


Den här mysiga lilla killen fick jag på besök hos mig igår för nyföddfotografering, 12 dagar gammal och så där liten o nätt som man knappt minns att ens egna barn varit... Så fin och lättjobbad, rena modellen redan ;) Jag riggade en "studio" i mitt vardgsrum när jag skulle ta dessa bilder, golvet bland annat la jag ut som bakgrund, jag kan visa hur om ni är intresserade?
 
 
Min måndag har börjat med körskolan, första lektionen på tre dagar och jag kände mig lite ur form efter ledigheten så usch, råångest! Men det gick bra! Det blir en ny körning i eftermiddag och tiden där emellan tänker jag fortsätta nöta teori men tog nu en liten paus för att titta igenom bilderna jag tog på lille Kevin igår.
 
Helgen gick väldigt fort, hann faktiskt inte med så mycket pluggande alls. Men behövde nog en paus, i fredags var jag helt slut efter en intensiv vecka med fokus på körkort. Lördagen hade jag en supermysig ost- och vinkväll med två härliga tjejer där vi skrattade och pratade så mycket om livet, killar, seperation, barn, dejtande, erfarenheter och ja tjejkväll på hög nivå helt enkelt, haha! Träffade en läsare ute senare som kände igen mig i vimlet, hej My! Roligt att träffas och lycka till med fotograferingen!

Nej nu måste jag visst fortsätta plugga här, ha en härlig måndag, solen skiner här i Norrköping och hoppas ni andra får njuta av den också var ni än befinner er! 
 
Kram o kärlek

Kommentarer
Postat av: Veronica Wallgren

Så fantastiska bilder!

Svar: Tack så mycket, roligt att de tilltalar dig :)
Josefin -Happy Days-

2016-04-11 @ 10:30:10
URL: http://wallgrenveronica.blogg.se/
Postat av: Emma

Åh, vilken sötnos! :)

2016-04-11 @ 16:27:51
URL: http://punkten.nu
Postat av: My

Stort tack för dina tips, de ska jag verkligen tänka på i fortsättningen! Det var roligt att träffa dig då du inspirerat mig så länge. Du var lika trevlig som jag upplevt dig genom bloggen och instagram.

Svar: Det var kul att du kom fram och heja så jag fick träffa dig, hoppas att du hade en fortsatt fin kväll o att du fortsätter att inspireras!
Josefin -Happy Days-

2016-04-11 @ 17:36:11
Postat av: Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!

underbara bilder!

Postat av: Emilie Levinsson

Nää åh så söt!!!*-*

2016-04-11 @ 18:44:35
URL: http://loveyourbody.blo.gg/
Postat av: Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!

svar: de var riktigt gott:) Haha de var bara början efter 7 år på BUP väntade 10 på vuxen psyk men jag ser det inte som nått tufft, för där man inte dör av blir man starkare av :)

Postat av: Erika

Men så söt!

2016-04-12 @ 11:54:47
URL: http://ereeka.se
Postat av: Cassandra i Frankrike

Vilka fina bilder! Tycker om idén med korgen :)

Svar: Vad roligt att du gillar idén, tack!
Josefin -Happy Days-

2016-04-16 @ 18:54:34
URL: http://www.nouw.com/cassandra


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0