How to be single

 


Igår låg jag under täcket och skakade tänder, frös ända in i märgen. Ni vet en sån kyla som inget varmt bad i världen kan råda bot på. Det var bara att klä sig varmt, ta med duntäcket till soffan och zappa bort lördagen. Mellomys i min ensamhet under täcket med hundra värmeljus i vardagsrummet och lördagsgodis från biodejten igår, var ändå helt ok lördag. Behövde lugnet och ensamheten, händelser i mitt liv denna vecka hade fått mig skör bakom mitt leende.  Då behövs paus och lugn, egentid. 

Alla hjärtans dag idag, den "firades" i förskott med en mysig dejt i fredags med fina singelvännen! Vi hade bokat bord på Il Cibo och började kvällen att njuta av Italiensk mat, så mysigt ställe och superott! De var riktigt duktiga på att göra mig en lyxigt god alkoholfri drink med, bra start på dejten som sen tog oss vidare till biosalongen. Passande nog var det premiär av "How to be single" så den underhöll oss med hög igenkänningsfaktor. Vilken myskväll man kan ha, även som singel! 

Att vara singel är föresten inget jag upplever som jobbigt alls, tvärtom skönt att ha all den tid jag behöver för mig själv. Jag har bestämt mig sedan länge för att bara fokusera på mig själv det här första halvåret. När jag har körkort, kommit igång med företaget och eventuellt även hittat nytt boende, kan jag tänka mig att vara öppen för en relation. Men som det är nu är jag väldigt nöjd med singelivet och möjligheten att göra vad som faller mig in. De gånger jag saknar romantik i tillvaron får jag skämma bort mig lite extra, som att tappa upp ett skumbad med rosblad som jag gjorde för en tid sedan. Jag tror att då tiden är rätt kommer den rätta in. 

 
En mysig alla hjärtans dag önskas er!

Kommentarer
Postat av: josephine Asplund

Fin bild på dig =)
Lycka till med bloggen & hoppas du får en fin alla hjärtans-dag!
Kram <3

2016-02-14 @ 11:52:19
URL: http://josephineslifee.blogg.se/
Postat av: Linda

Jag håller med dig om singellivet. Jag tror jag har behövt all tid för mig själv som jag får nu. Och, det är såklart att den rätta ramlar in när man är redo för det :)

2016-02-14 @ 13:57:33
URL: http://hemmahoslin.blogg.se/
Postat av: ISA

skönt med fler som är rätt okej med singelskapet! då får man foka helt och fullt på en själv <3

2016-02-14 @ 16:33:13
URL: http://isabyl.devote.se
Postat av: Kajsa

Åh, jag fryser alltid så - ända in i märgen. Så sjukt jobbigt när man inte ens kan klä sej varmt!

2016-02-15 @ 07:24:54
URL: http://kajsawimmer.com
Postat av: Anonym

Kan du inte lägga upp ett litet avsnitt ur din bok? ;-)

2016-02-15 @ 17:37:53
Postat av: Heléna

Ja visst är det så, man ska inte leta eller stressa in i något, rätt var det är så står rätt person där. Det må låta klyschigt men jag tror faktiskt att det är så

2016-02-16 @ 21:14:38
URL: http://hemmahoshelena.blogg.se
Postat av: Cissi

Vilken trevlig ide, att fira tillsammans med vänner som också är singlar <3

Hur var filmen?
Jag vill också se den :)

Kram

Svar: Ja man får göra något roligt tillsammans då istället. :)

Filmen får 3/5 i betyg av mig, den var helt ok men mer en sitta hemma o slökolla på en film typen av film. Om du förstår hur jag menar. 😜
Josefin -Happy Days-

2016-02-17 @ 13:18:52
URL: http://cissileandersson.blogg.se/


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0