Rensa ur för mer energi

 
 
 
Jag har varit rejät dålig nu senaste veckan och legat nedbäddad i både luftrörskatarr och hals/stämbandskatarr. Rösten är inte helt återställd ännu och energin i kroppen låg, men det är på rätt väg i alla fall. Så förhoppningsvis kan man snart vara åter i vardagen och jobb.

Tänkt att jag ska satsa på hälsan mer detta år och fick för mig att prova en ekologisk spirulina detoxprodukt, Bio Super Detox Mix. Det verkar ju rätt populärt med detox-produkter av vad jag förstått så borde fungera? Har någon av mina läsare erfarenhet utav denna eller liknande? Jag har ju som sagt var legat sjuk nu och därmed inte kommit igång med användingen. Men tydligen så rensar man ut kroppen från gifter och ska ge välmående och bättre humör. Den kan öka förbränningen och är fylld
 av antioxidanter och fibrer. Låter bra!

Har provat 2-3 gånger men upplevde att det var svårt att få i sig pulvret, det tar emot lite för min del pga färgen och smaken. Men sist provade jag att blanda ut med naturell youghurt toppat med honung för sötma och då gick det faktiskt bättre. Men någon läsare kanske har ett annat tips? Hur blandar du ut pulvret och vad kan man tänka på kring använding utav detox med chlorella och spirulina?

Kommentarer
Postat av: angeliqe.blogg.se

Jag tar chlorella i tablettform. Klarar inte av pulver. Fy fasen! Men tabletter morgon och kväll funkar hur bra som helst för mig. :-)

2016-01-18 @ 16:44:26
URL: http://angeliqe.blogg.se/
Postat av: Emma

Jag har provat exakt detta innan och tog det varje dag i 1 månad, fick mycket mer energi och klarade mig från influensan fast sambon fick det. Satt det i gröten med honung och kokosolja så det smakade mest kokos så hade inga problem med smaken :) Tar det fortfarande när jag känner att jag behöver lite extra kraft och vitaminer!

2016-01-18 @ 18:41:43
Postat av: Eira Mattsson

Kika in på Ida Wargs blogg, såg att hon hade en hel del tips på hur man kunde "trolla" bort smaken av spirulina! :)

2016-01-18 @ 23:12:52
URL: http://eiramattsson.blogg.se/


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0