En dejt med sig själv

 
 
Fredagskvällar är vigda åt heligt "fredagsmys" i vårt avlånga land numera. Men vad gör man då man sitter ensam hemma som singel utan sina barn och utan någon kärlek att hålla i handen? Jo man fixar en dejt med sig själv!
 
 
Min fredagsdejt med mig själv innehöll en låda hämtmat från stans godaste sushibar. Sushin fick sällskap av  en flaska bubbel och till det slog jag mig ner framför säsongsstarten av Let´s dance. Inte alls så pjåkigt! För att höja stämningen tändes levande ljus, vilket jag i och för sig gör alla kvällar i veckan den här mörka årstiden. Bästa fredagsmyset, när man är trött efter att ha jobbat till kvällen, att bara sjunka ner, äta och dricka gott och känna sig allmänt välmående! 

Men för att återkomma till bubblet! Jag hittade en nyhet inne på Systembolaget som jag blev på riktigt helt förälskad i!! Så här skriver Goddryck på sin hemsida:

"GodDryck No 2 Goda Bubblor Rosé
Ett mousserande alkoholfritt ekologiskt rosé vin med en ungdomlig fruktig smak med inslag av smutron, persika, jordgubbar och blodgrapefrukt. Serveras vid 8-10°C som aperitif, eller till sallader och kycklingrätter."
 

Jag blev helt galen i No2, den smakar precis som vanligt mousserande rosé vin, men utan alkohol. Har druckit No 1 tidigare men den är lite beskare, den här är sötare men bara lite vilket jag gillar. Har svårt för att dricka allt för söta drycer som läsk och cider.

Det blev att återvända til systembolaget idag för att köpa en ny flaska till ikväll när jag och Jenny ska ses över mat och planera en kommande solsemester. Föresten är det alltid lika roande när personalen ber mig att visa leg, vilket de gör 99% av gångerna. Speciellt roligt gåger som denna när jag köper alkoholfritt. Men bra att de har koll! 

 

Kommentarer
Postat av: Veronica - var dig själv, för alla andra finns redan

Åååh, så mysigt det ser ut!!

2016-03-12 @ 14:12:03
URL: http://musicismyboyfriend.spotlife.se
Postat av: Veronica Wallgren

Ser verkligen mysigt ut :)

2016-03-12 @ 15:12:19
URL: http://wallgrenveronica.blogg.se/
Postat av: Wilma Ahlborg

Åååh så himla mysigt!! kram

2016-03-12 @ 16:35:21
URL: http://wilmaahlborg.blogg.se/
Postat av: Felicia

Åh så gott med sushi!

2016-03-12 @ 16:55:41
URL: http://feliciaholmgren.devote.se
Postat av: Lilly

Såna kvällar får jag med ha. Dock brukar jag ha de på måndagskvällar med för att småfira att sonen har åkt iväg till sin pappa. Hahhaha!

Svar: Oj, skulle kännas fel för mig att fira att mina barn åker iväg, men har man krävande barn kan jag förstå att man behöver ensamheten för att ladda om...
Josefin -Happy Days-

2016-03-13 @ 10:59:58
URL: http://babydollsugardust.blogg.se/
Postat av: Lilly

Hahahah jag tycker min treåring är krävande japp.

2016-03-13 @ 18:50:06
URL: http://babydollsugardust.blogg.se/
Postat av: Emmelie -Mamma till två, ssk-student och kär.

Men åh vad mysigt! Varför dukar man inte upp o gör så för sig själv mer ofta? Kram

2016-03-13 @ 18:59:09
URL: http://www.emmgus.blogg.se
Postat av: Maria

Well needed I must say.. :D

2016-03-17 @ 11:47:39
URL: http://HTTP://MARISCALXO.WORDPRESS.COM


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0