Vårkänslor i luften

Glad påsk! Vi slarvade med att skicka påskkort men både jag och barnen fick fina hälsningar i alla fall, tack! De ligger på en ny bricka i vackert grönt blommönster från Åhléns. 
 
Hela kroppen skriker av glädje idag! Vaknade och fick vårstädarfeeling direkt på morgonen. Sopade rent min framsida från grus och plockade fram utemöblerna till balkongen, nu är vi reda för ljusare och varmare tider! 
 
Blombutiken fick sig ett besök så jag kunde få lite nya blomster till hemmet. 
 
Och jag är lyckligare än någonsin idag!
 
Framsidan fick blommor med, det gör så mycket att mötas av blommor tycker jag!
 
Plättar i luften, få se om jag lyckas få dessa att överleva nu. Jag har redan haft ihjäl två av dessa blommor innan, vad kan jag göra för fel? 
 
 
Åh så jag ler idag, hela jag är fylld av bubbliga vårkänslor! Tog mig en skön vårpromenad runt Åbackarna runt lunch, det är verkligen ett favoritpromenadstråk och man möter många som vill ta sig en skön promenad intill vattnet. Hade nya vårjackan på och solglasögon på näsan. Eftersom det är en riktig vårdag idag firade jag det även med att köpa årets första glass och satte mig på en parkbänk i solen och njöt tillsammans med andra glada vårfirare i stan. Den här stan, Norrköping i mitt hjärta! 

Kommentarer


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0