Det bästa av det bästa

 
 
Senaste veckorna har varit händelserika och intensiva, inte minst förra veckan som bjöd på en spontantripp till Stockholm. Där bjöds på ett väldigt lyckat shoppingrace som avslutades med en mysig glasspicknick på Kungsan med Stockholmsvänner. Från Stockholm tog jag och min vapendragare Jenny oss sen vidare till Eskilstuna och tjejfest. Där åt vi gott på en grekisk kolgrillsrestaurange och dansade senare vidare och provade några av stadesns uteställen. 

Söndagen intog vi Norrköping igen och slog oss ner i en park med sallad och njöt av vackert väder. Hade därefter en nyföddfotografering och tänkte resten av söndagen ägna mig åt att varva ner och vila upp mig. Tji fick jag för har man två fina vänner som tjatar på mig från olika hålla att komma ut i naturen och motionera slutar det med att man hämtar upp vännerna och åker ut till en vacker rofylld plats, Marmorbruket. Var väldigt glad över att ha blivit övertalad för oj så vackert och mysigt det var! Sitta vid havet, höra fåglarna och bruset från vågorna som slog mot kliporna vi satt på i den varma solnedgången. 


 
Den här veckan har hittills visat att fortsätta sig vara lika fartfylld, idag var jag iväg på hemligheter i Linköping vilket även resulterade i en ny omgång lyckad shopping! Skulle ha gått på en husvisning ikväll men hoppade av då besiktningsprotikollet inte bådade gott och magkänslan inte var med mig hela vägen. Hoppas att finna mitt hus snart nu, jag tänker på det varje minut... 

Men för att sammanfatta helgen och de senaste dagarna har jag haft den bästa av helger tillsammans med de bästa av människor i mitt liv. Känner mig lycklig! 
 

Kommentarer
Postat av: Linda

Vilka underbara bilder!! :)

2016-05-25 @ 15:57:53
URL: http://utgardets.se


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0