Veckans lista med reflektioner

 

Det var några veckor sedan jag gjorde en söndagslista nu, anledningen har varit varit många men till störst del berott på reflektioner. Om vad jag ska dela med mig av men även väldigt mycket djuptänkande, jag har reflekterat och ställt frågor, jobbat mycket med mig själv. Allt har sin tid och min tid just nu har varit att stänga ute omvärlden  att komma igen, hämta andan och fortsätta fokusera på mig själv. 
 
 

Veckans tänk på:
Ge inte bort för mycket av dig själv, sätt dig själv först. Det kanske låter självklart, men för en omtänksam person är det inte givet. 

Jag har en väldigt omhändertagande person med stort hjärta som vill att alla i min närhet ska må bra. Har alltid sett till alla andra före mig själv, även när mina egna steg varit tunga att gå. Det har straffat mig. Jag har jobbat med det här ett helt år nu, så det går bättre och bättre. Men fortfarande sätter samvetet in ibland när jag väljer mig själv först och försöker ge mig skuldkänslor för det. Men det är min tid att få må bra nu, därför tänker jag på mig själv först numera. 

Låttext som fastnat just nu
"I can't stop thinking about the sand in my feet
I got a heartache cause cold ain't for me
I wish my worries would wash into the sea
Cause it's far too cold darling, cold ain't for me"
 Oceans - Cold Ain't For Me
 
Bästa serien
Svartsjön, herreguu, jag har nerverna på helspänn varje avsnitt! 
 
Julkänslor i november
Julkänslorna har redan börjat bubbla upp inom mig, jag är jättesugen på att börja mysa till det med julstjärnor i fönstren osv. Till och med sonen pratar redan om hur mycket han längtar till julen. Julen i år kommer bli fantastiskt mysig, vi kommer vara en stor familj som firar jul tillsammans med många barn. Det bästa är att jag får ha mina barn hos mig i år! 

Träning
Jag har inte kunnat träna på snart en månads tid på grund av förkylning och halsont samt att jag skadade mig. Men nu när kroppen har läkt hyfsat och jag känner mig redo att komma igång igen så kommer ytterligare en ny förkylning som ett brev på posten... Typsikt! Jag hoppas ändå att jag ska kunna komma igång och träna igen lite försiktigt nästa vecka. 
 
Saknar
Att fotografera, har låtit min kameran ligga oanvänd under lång tid nu. Jag hoppas på mer inspiration snart. 
 
Funderingar
Om jag ska börja plugga? Känner att jag vill låta hjärnan jobba lite mer och skulle vara så kul att hitta en givande utbildning där jag kommer mer tillrätta med mina intressen.
 
Fars dag
Idag är det alla pappors dag och min egen pappa är en hjälte för mig. Så ofta han har ställt upp och hjälpt mig i olika situationer, närvarande trots att han jobbar och har så mycket eget att ta hand om. När jag var barn var det dock inte alltid lika roligt, som när han stod utanför fritidsgården och väntade på mig efter discot varje fredag. Jag vet att jag blev irriterad och kallade honom en bodyguard, för jag tyckte det var pinsamt att alla visste att nu ska Landhagen hem. Men det var ju egentligen en av största komplimanger man kan få, det förstår jag som vuxen. Och jag är glad för det idag, att jag hade föräldrar som alltid såg efter mig. 

Kommentarer


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0