Love Tag

 
Mitt nya halsband Love Tag
 
Jag har bara haft på mig mitt nya halsband Love Tag några gånger, men varje gång jag burit det har jag fått så mycket komplimanger och frågor om vad det är för märke. Verkligen kul att det faller så många fler än mig i smaken! 
 
Halsbandet är skapad av danska smykesdesigner Jane Kønig som jag haft ögonen för under lång tid. Det började med att jag upptäckte hennes coola örhängen, (kolla gärna in hela smyckessortimentet på janekoenig.se) men sen fastnade jag lite extra för den fina serien "Love Tags". För mig är halsbandet en hyllning och kärleksföklaring till mina barn. Jag har ett "P" för Pontus och ett "M" för Meja. Valde även till ett hjärta i ett mindre hänge som symbol för kärleken, det jag sätter min tro till.
 
 
Valde en kjedja som är 60 cm vilket gör att den vilar precis över brösten och den längden gillar jag. Mitt smycke är i matt, förgyllt sterling silver. Gillar att smycket passar till allt, både till vardags och mer uppklädd. Sen att det har en väldigt speciell betydelse för mig och symboliserar det viktigaste i mitt liv gör att jag håller det extra kärt. 
 
 

Kommentarer
Postat av: Veronica Pettersson

Så himla fina bilder!

Svar: tack :)
Josefin -Happy Days-

2016-09-28 @ 09:50:29
URL: http://veronicapettersson.for.me
Postat av: Emely

Så himla superfin! :)

Svar: Tack!!
Josefin -Happy Days-

2016-09-30 @ 15:52:36
URL: http://houseofem.blogg.se


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0