Min plan nu

 
 
 
 

Vila, bli frisk och försiktigt komma igång med träningen igen. Det är min närmsta plan nu.

 

Senaste tiden har en enorm stress genomsyrat hela mitt inre. Min tinnitus har tjutit på högsta volym likt en siren dygnet runt. Hjärtat har nästan klappat sig ur bröstkorgen. Ångesten har sköljt över mig i mina begränsningar till följd av stressen. Det är jobbigt att känna sig begränsad och inte kunna leverera som man brukar, det skapar skuldkänslor. Jag har försökt styra upp en balans och få vardagen fungera och få ned stressen. Har dragit ned tempot och kämpat på så gott jag kunnat. Försökt prioritera mig själv så mycket som möjligt för att få tid att komma ner i varv. 

 

Sen gick det inte längre. Jag fick inte den vila jag behövde. Den lilla energi jag hade kvar som jag hade behövt lägga på mig själv togs ifrån mig och jag däckade pang bom i influensa igår. Fjärde gången på två månader. På en timme blev jag febrig och skakig i hela kroppen, fick skjuts hem av en snäll kollega för benen bar mig knappt. Min kropp har inte haft någon motståndskraft och all inre stress och negativ påverkan utifrån blir för mycket för mig då. 

 

Så nu vill jag bli frisk! Frisk från bacillusker och fri från stressymptom. Jag vill komma igång med min träning igen som jag pga sjukdom inte kunnat ägna mig åt på hela våren. Måste stärka min kropp och speciellt ryggen eftersom jag dras med en skada sedan i höstas med ständig värk jag vill bli av med. 

 

Vill bara bli frisk och stark igen nu! ❤️


Kommentarer
Postat av: ajlimullersandvik.blogg.se

jag lider med dig, hoppas du får bli helt frisk snart!

Svar: Tack Ljuva Julia ❤️
Josefin -Happy Days-

2017-04-21 @ 17:37:27
URL: http://ajlimullersandvik.blogg.se/
Postat av: Åsa

Ta hand om dig och många krya kramar skickar jag till dig ❤️
Kram Åsa

Svar: Tack snälla ❤️
Josefin -Happy Days-

2017-04-22 @ 09:44:56
URL: http://livetsvackrating.blogg.se


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0