Middagstips sökes

 
Nu söker jag nya recept!
 
Behöver hitta nya favoriter då jag snurrat in på o laga samma maträtter om och om igen. Tipsa mig gärna om lättlagade vardagsrätter som går smidigt och snabbt att slänga ihop efter jobbet. Tar även gärna emot tips på något som passar till helgen. 
 
Lämna tips i kommentarsfältet! Länka gärna :)
 

Kommentarer
Postat av: Maria D

Jag älskar kroppkakor men det tar så lång tid men med detta recept får men en enkle och god rätt. https://www.koket.se/snabba-kroppkakor-med-flask-och-lingon

2017-08-17 @ 09:18:04
Postat av: Anna Schenk

Ett gott och enkelt recept som min mamma brukade göra. Ris med tonfisk och curry.

Koka ris, gärna 3-4 dl beroende på hur många man är, smörj en ungsform. Lägg i riset i formen när det är klart. Ta mins två burkar tonfisk med vatten eller med olja det är en smaksak. Pyttsa i tonfisken i riset och blanda runt. Ta en bytta eller stort glas och häll i 2-3 dl grädde av valfri sort ( blir krämigare ju högre fetthalt. Blanda i curry, salt och peppar i grädden, rör runt så det är väl blandat och häll över riset och tonfisket, rör lite så man ser blandningen blir jämn. Sen är det gott att sliva tomat och sticka ner bitarna. Ta riven ost på sen in i ugnen på ca 200 grader i 15-20 min. Om du vill ha fin yta sätt på grill de sista minuterna. Servera med sallad.
Smaklig måltid 😊

2017-08-17 @ 09:57:42
URL: http://svartaanna.blogg.se/
Postat av: AnnaSmyckeform

Gud vad det där tonfiskreceptet lät gott! Synd att min man vägrar äta tonfisk på burk. Men den går säkert att ersätta med små bitar av en grillad kyckling.
Mitt tips blir av enklaste sort. Om du har en Lidl i stan så säljer de frysta cevapccici med 97% kötthalt. Jag brukar steka upp såna och servera med ris, ajvar, crème fraiche och sallad. Väldigt snabbt och gott!

2017-09-02 @ 19:50:37
URL: http://www.annasmyckeform.blogg.se
Postat av: Carolina

Kika in hos mig, där finns en hel del. Älskar dina fina bilder.

2017-10-11 @ 19:04:48
URL: http://nouw.com/carolinalarsson


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0