Glad alla hjärtans dag, eller!?

 
I morgonrodnad uppfylld med härilgaste bubblande alla hjärtans dag-känslor hoppade jag på bussen imorse mot jobbet. Det här skulle bli min första alla hjärtans dag tillsammans med barnen sedan skilsmässan med deras pappa, tidigare år har dagen fallit på hans vecka. Så gissa om jag såg fram emot att få mysa på eftermiddagen efter jobbet med mina små!
 
Men överraskningen som jag tog fram när vi alla var samlade efter jobb och skola orsakade tyvärr besvikelse hos mamman och ledsna barn. Något hade hänt med chokladhjärtat jag köpt som present till barnen och ja ni ser ju, hela innehållet förstört! Jag tog givetvis kontakt med Marabou direkt, men blev avsnäst, de ville inte ta i mitt ärende utan sa att jag fick kontakta konsumenttjänst. De erbjöd sig ringa upp, jag gav mitt nummer men ingen ringde. Då skrev jag till dem på nytt, de läste det jag skrev men jag fick inget svar tillbaka alls... O då brast mitt tåalmod. När man själv jobbar med kundservice, där vi även vann SM guld nu i januari, o vet vad god service innebär så blir det ju så att man på något sätt förväntar sig mer när man tar kontakt med andra företag, för man tänker på hur man själv hade handskats med ärendet. 
 
Nåja, jag hade tänkt ha en mysig dag med barnen. Att lägga negativ energi på detta, trösta besvikna o ledsna barn och därpå bli ombedd att lägga ytterligare av min tid på att prata med konsumenttjänst var inget jag hade räknat in i mina planer. Men nu tänker jag fortsätta vår alla hjärtans dag o göra det bästa av den.

Hoppas ni andra fått en mysig dag, kram! 
 

Kommentarer
Postat av: Anna

Vilken dålig service! Det hade ju varit hur enkelt som helst att bara byta ut den mot en ny... Jag jobbar själv i butik och skulle en kund komma tillbaka med en kartong som såg ut sådär så hade vi absolut bytt ut den!

2017-02-14 @ 19:27:28
URL: http://annaanilsson.blogspot.se
Postat av: Madde / Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna

Men så tråkigt :/

2017-02-14 @ 20:16:06
URL: http://www.saramadeleine.se
Postat av: Mia Ohlson

Men usch, vilken dålig service. Man får så mycket mer tillbaka av att vara

2017-02-14 @ 20:48:11
URL: http://miaohlson.blogg.se/


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0