En vecka i januari

 
Förra veckans tulpanbukett har bytts ut mot en ny. Denna i färgsprakande varma lila och orangea toner. Jag gillar att omge mig med glada fäger, det blir som en glad krydda för humöret. 
 
 
Helgfrukost med mina hjärtan, något av det mysigaste jag vet. 
 
 
Söndagslunch med pannkakor. Överraskade barnen med att erbjuda lyxigt goda tillbehör som körsbär, grädde, cocosflingor, glass och sylt. Det var oväntat med väldigt uppskattat! Sonen utbrast, det här var de godaste pannkakor jag ätit! Då ler man i hjärtat när extra ansträngning uppskattas. 
 
 
Dagarna går som vanligt hiskligt fort! Den här veckan har inte varit något undantag, tvärtom. Tyvärr får jag nog säga för det känns i hjärtat när det är sista dagen med barnen och man står inför en ny tystare vecka där man saknar ljudet av bus och alla våra kramkalas.
 
Nästa vecka kommer tillbringas i Stockholm en del med jobbet och de lediga eftermiddagarna ska träning in i schemat så jag kommer ha fullt upp även nästa vecka. Jag har haft en tuff vinter med problem med min rygg. Men nu börjar det kännas bättre efter dunderkurer och flera vänder hos läkare och sjukgymnast. Så nu ska jag sakta bygga upp musklerna igen. Men det är verkligen ett långsamt arbete, först till våren kanske jag kan börja träna som förr igen om min sjukgymanst ger mig klartecken. 

Hoppas ni alla har haft en fin vecka och helg! 

Kommentarer
Postat av: Ivy

Det låter besvärligt med ryggen.
Får man fråga vad som hänt?
Krya på sig.

2017-01-22 @ 19:13:41
Postat av: Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★

Åh så mysigt det ser ut :)

2017-01-22 @ 21:01:12
URL: http://www.saramadeleine.se
Postat av: Cherie

Så mysigt med frukost och jag måste nog också investera i lite härliga tulpaner för att få en färgklick här hemma. Känns så härligt att gå mot ljusare tider igen :)

2017-01-23 @ 17:27:04
URL: http://www.lifestylebycherie.se
Postat av: My ♡ Larsson

Jag håller helt med dig kära du! Färgklickar har vi dessvärre ont om här hemma just nu så det får nog bli en helgbukett... Ja så får det bli! Tack för påminnelsen och du,
snart är barna hos dig igen :D

2017-01-27 @ 07:30:17
URL: http://mylarsson.com/
Postat av: Monika

Försöker igen, allt försvann innan! Vill bara säga att du ger mig energi! Blev lämnad 2012 efter 16 år eftersom jag blivit sjuk i utmattningssyndrom och fibromyalgi. Jag som tidigare ordnat allt behövde en paus och hjälp och då blev det hej då. Är nu ensamstående med tre barn och när jag kan läser jag din blogg. Ger mig energi. Tack!

Svar: Livet blir inte alltid det man tror, jag är glad att jag kan ge dig energi genom bloggen. Stor styrkekram ❤
Josefin -Happy Days-

2017-01-28 @ 19:07:14


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0