Ljusa tider!

 
Ni som följer mig på Instagram har redan sett det, men för er andra, tada!! Så här är jag nu, blond igen! 
 
Senaste 3 åren har mitt hår varit åt det mörkare hållet, men nu saknade jag mitt blonda vanliga jag igen. Gulliga Elianova på Södlings förvandlade mina långa längder av koppar till ett blont Hollywoodsvall!! Hon använde en teknik som heter balayage som går ut på att man frihandsmålar håret vilket hon verkligen är proffs på! Hon använde även Olaplex i min behandling för att göra blekningen så skonsam som möjligt. 

Bilderna längst ner har jag lånat från deras Instagram så att ni får en före och efterbild. Visst är det stooor skillnad!? Jag har inte riktigt fattat det helt än att jag är ljus igen, så varje gång jag paserar en spegel hajjar jag till och ler. Aldrig förr har jag blivit såå här nöjd efter ett frisörbesök tidigare! O jag blev lite smått överraskad över hur långt mitt hår faktiskt har blivit då jag fick se bilderna. När man mest bara ser det framifrån så missar man ju helheten. Så det var en väldigt positiv överraksning för mig som tålmodigt sparat o sparat ut håret efter att det gick av och blev förstört för några år sedan. Så här fint som det är nu, har det nog aldrig varit förr. :)




När jag ändå bjuder på mobilbilder och inte lika "tjusiga" som med systemkameran kan jag även kasta med dessa från en skön kväll igår. Jag och en vän tog oss upp till ett berg där vi satt i den varma juninatten, lyssnade på musik och drack lite gott med stadens ljus i horisonten under trevliga samtal och många skratt. Mysig kväll!  
 

Kommentarer
Postat av: ajlimullersandvik.blogg.se

Det blev JÄTTEFINT :D Och vilken mysig kväll ni verkar ha fått också!

Svar: Tack så mycket! Ja det var en härlig dag från morgon till kväll. 😄
Josefin -Happy Days-

2017-06-18 @ 11:14:41
URL: http://ajlimullersandvik.blogg.se/
Postat av: Emmelie - mamma till två och sjuksköterska.

Så himla fint det blev =)

Svar: Tack!! ❤️
Josefin -Happy Days-

2017-06-19 @ 07:13:19
URL: http://www.emmgus.blogg.se


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0