Bröllop i mars och glad fotograf

 
Liten sneak peek från bröllopet som jag var både gäst och bröllopsfotograf på i helgen. Det är väldigt sällan som jag går på bröllop som gäst, oftast så får jag ta del av allt det fantastiska genom min kameralins och fångar magin på bilder. Men nu fick jag även ta del av den som gäst, underbart bröllop och dop (då deras dotter döptes samtidigt) med så fint par som jag känner lycka i hjärtat för! 
 
 
Nyss hemkommen med möra muskler. Efter ett mastodontpass på jobbet med 10 timmar från morgon till kväll drog jag direkt till gymmet efteråt och körde både kondition och styrka på det. Det gick så bra att jag firade min överlevnad med att slänga i mig en egengjord tacopizza hemma sen, haha! Har haft ett sånt härligt humör hela dagen. Tänk vad bra man kan må om man bara ger sig sjutton på att fokusera på rätt saker! Kom på mig själv med o stå o flina på crosstrainern på gymmet med, folk måste ju undrat, haha! ;-)
 
Nu ska jag leta ett trevligt och centralt hotell i Stockholm för mig och Nyponrosen som ska dra på tjejweekend. Har ni några bra tips? Vi vill ha en bra frukostbuffé, det är något av det viktigaste! 



Kommentarer
Postat av: Anonym

Vi var väldigt nöjda med First hotell Norrtull :) Frukosten var verkligen så bra!

Svar: Tack för tipset!!
Josefin -Happy Days-

2017-03-06 @ 21:05:30
Postat av: Angelica

Vackra bilder, visst är det något visst att både va gäst och fotograf :)

Svar: Tack, ja visst är det så!
Josefin -Happy Days-

2017-03-06 @ 22:05:57
URL: http://www.angelicasandberg.se
Postat av: Rebecca Adnell

Fantastiska bilder!

Svar: Tusen tack fina ❤
Josefin -Happy Days-

2017-03-06 @ 22:37:21
URL: http://adnellphotography.blogg.se/
Postat av: Emma

Hej på er, just nu så kör jag en frågestund i bloggen så ni är välkomna att ställa frågor till mig, gör det i det aktuella inlägget.. Mvh Emma P..Ha en fortsatt bra dag..och hoppas att ni även följer mig på diverse sociala medier, samt på Blogkeen/bloglovin...

2017-03-06 @ 22:43:03
URL: http://mittlivsomtransa.com
Postat av: Monica

Jättefina bilder! :) Angående hotell så bodde vi på Hilton Slussen nu i helgen. Kanske inte det billigaste hotellet, men det var erbjudande när vi bokade. Kanske finns kvar? Tveklöst den bästa frukostbuffén vi någonsin ätit! Och fantastisk utsikt dessutom. Hoppas ni får en fin helg oavsett vart ni hamnar :)

2017-03-07 @ 08:57:14
Postat av: Monica

Jättefina foton! Angående hotell så kan jag tipsa om Hilton Slussen, där vi bodde i helgen som var. Kanske inte det billigaste alternativet, men de hade erbjudande för några veckor sedan. Kanske finns kvar? Hur som helst var det den i särklass bästa frukostbuffén jag hittills upplevt. Fem stjärnor! Och med fantastiskt fin utsikt dessutom. Hoppas ni får en fin helg oavsett vart ni hamnar :)

Svar: Åh, det låter toppen! Tack snälla för att du ville tipsa o dela med dig, uppskattas ❤
Josefin -Happy Days-

2017-03-07 @ 12:02:08
Postat av: Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm

Vad kul att du också fotade bröllop i helgen! :D Det är så fint att få fota bröllop! :D

Mysigt att du och lilltjejen ska ha tjejhelg i Stockholm :)

Svar: Kul att vi båda fotade bröllop, speciellt när säsongen inte riktigt kommit igång än. Tack, ska bli riktigt mysigt! ❤
Josefin -Happy Days-

2017-03-08 @ 19:14:59
URL: http://blogg.anniesfotografier.se
Postat av: Emma

Ni ska utan tvekan boka Clarion Sign, bästa läget och tveklöst bästa frukostbuffén👍

2017-03-09 @ 21:34:56


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0