Mitt tidigare liv

 
Så vad fick jag reda på under seansen? Jag vet inte rikgit hur mycket jag kan tro på detta, det var min första seans och jag kände mest tvivel. Men i alla fall, så här gick det! 

Mediet sa att han såg mig som en ung kvinna på en hästgård. Jag hade blivit omhändertagen av familjen på gården då båda mina föräldrar omkommit i en olycka när jag bara var 5 år gammal. På gården hade de det gott ställt och jag var omtyckt i familjen, hjälpte till med hästarna och gjorde ärenden. Familjen hade även en plantage med vad som kunde vara olivträd intill gården. Jag hade genom jobb på gården fått del i en av hästarna som jag hade ett speciellt band med. Gården låg nära kusten i Spaninen eller Portugal och detta var i slutet av 1700-talet. Han berättade även att jag hade varit med i en olycka när jag ramlat av hästen och brutit benet på flera ställen. Det läkte inte riktigt bra så jag släpade benet lite när jag gick. Det kom några arbetare till gården som intresserade sig för mig, men jag var velig och visste inte vad jag ville. Men så började jag träffa en av männen och blev gravid. Då jag brutit benet så hade även bäckenet skadats. Enligt mediet ledde den skadan till att jag dog under förlossningen av mitt barn i en ålder av ca 20 år. Men han såg att jag hade fått en pojke med svart tjockt hår som mådde bra och fick växa upp på gården.

Hade kanske hoppats på att "känna igen" något, få en "aha-upplevelse" eller känna nån typ av koppling men det gjorde jag inte. Det kändes lite som att lyssna till en romantisk historia o det var ju fint att den var ämnad till mig. Men hästar har aldrig varit något intresse hos mig, faktum är att jag var den enda tjejen i min klass som inte var en hästtjej i mellanstadiet. Men mediet var väldigt säker, han såg det starkt. Däremot så går jag gärna på landet här hos mig och fotar dem i hagarna, som bilden ovan. En kul sak är att jag och en vän har planer på att åka till just Portugal i sommar. Och efter seansen så känns det ju lite extra spännande att åka dit. Veligheten kan jag absolut känna igen mig i idag i alla fall...

Vad tror ni om tidigare liv? Har ni själva erfarenhet av att ha varit på seans eller liknande?
 
 

Kommentarer


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0