9 fotografiska sommarminnen

 
 
Tillbakablickar till magiska fotostunder från förra året. Jag känner in väldigt mycket när jag fotar, känslor och spänningar i luften, atmosfären och allt man inte kan ta på, men som finns där.
 
1) Minns hur magiskt ljuset föll i allén när jag fotograferade mitt brudpar där i somras. Då de såg varandra i en "First look" under en vacker känsloladdad stund i ett guldigt skimrande ljus. Det var magiskt. Är så glad att jag fick möjlighet att vara med gömd bakom min kamera. 
 
2) En lugn stund vid köksbordet då tiden stod stilla och ljuset silade in så vackert på solrosbuketten. Så enkelt, men effektfullt fint i det mjuka motljusdiset.
 
3) Nyponrosen, mitt i hennes busighet under mindsommarfirandet. Kan höra hennes skratt och känner hennes energi, hur hon är överallt och sprider glädje. 
 
4) Den här selfien var taget efter en bröllopsfotografering, då jag mådde så bra, var harmoniskt hög på fotolycka och smittad av kärleksrus genom hela kroppen. Det ligger något skimmer över huden, det liksom lyser igenom hur jag mår innuti. 
 
5) Där har vi det mjuka motljuset igen, en bukett hemma. Blommor kan man aldrig ha för många av, de piggar upp och sprider glädje. 

6) I en mörk lokal såg jag hur ljuset strilade in från ett högt fönster, fick en bild framför mig hur fint det kunde bli och tack och lov fick jag leka loss med min kreativitet tillsammans med brudparet. Det blev så fint, en favoritbild! 

7) Lekfull och effektfull bokeh i bakgrunden ger ett så vackert djup i denna bild fotogarferad i en trädgård, måste vara hemma hos mina föräldrar om jag inte minns helt fel. De har så mycket fint att upptäcka med kameran, där kan jag gå runt och hitta nya motiv och detaljer varje gång. 

8) Det här var en magisk upptäckt. Den väg jag springer på flera gånger i veckan sommartid, alltid åt samma håll, visade sig innehålla ett hjärta. Då jag vände mig om av någon anledning så såg jag det. Hade under hela sommaren sprungit genom ett hjärta, utan att veta om det. Magiskt! 

9) Vajande vallmo på Öland, min vän Johanna fick typ panikstanna intil en äng med bilen då jag skrek "STOOOOOPP!!!" För jag vara bara tvungen att kasta mig ut och fånga dem på bild.
 
 

Kommentarer
Postat av: P i X E L I E – Erica Pettersson

Så magiska bilder!
Önskar att jag kunde fånga känslor på det sättet!!

2018-04-17 @ 23:46:32
URL: http://pixelie.webblogg.se


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0