Augustis magi

 
 
Det är något med augusti, något i luften om en föraning om hösten på ingång och förändringarnas tid. Semesterfirare som sakta återvänder till vardag och lugnet som lägger sig över staden. Pulsen börjar gå ned, det känns mer harmoniskt och sommarstressens alla "jag måste hinna detta i sommar" avtar. Augusti är min favoritmånad, då det är både lite av sommar och höst samtidigt. Jag gillar att värmen är kvar och att naturen börjar ändra färg, att luften blir klarare att andas och att vi har den vackraste årstiden framför oss, hösten. 
 
I helgen upplevde jag starkt augustis magi, skiftingarna i vädret och hur påtagligt det känns att det nu börjar bli kallare och att naturen skiftar årstid. Hur tunga grenarna börjar bli av äpplen i trädkronorna, ett riktigt äppelår i år. Rickard och jag plockade upp massor äpplen som fallit ned och blivit maskätna, vi gjorde även en jättegod saffranskryddad fisksoppa och mumsig nyttig ananaspaj, recept på dessa kommer. Mysig helg!

Tack även för de svar som trillat in i min undersökning i inlägget nedan, det ger mig en fingervisning i vad mina läsare fastnar för i min blogg. Fortsätt gärna att svara, jag blir så glad av att se att ni engagerar er och vill berätta för mig, tack igen! <3 
 
Gotlandsbilder och tips kommer med, jag har bara inte riktigt haft den tiden att sätta mig ned med detta än, hoppas ni har tålamod med mig. 
 
Kram och ha en fin fortsättning på måndagen! 

Kommentarer
Postat av: Anna

Åh vilka härliga fotografier! Jag älskar färgerna du har fångat!

Svar: Åh tack söta! ♥
Josefin -My Happy Days-

2018-08-14 @ 13:37:40
URL: http://livskvalitetmedanna.com


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0