Tankens makt

 
 

Don't be pushed around by the fears in your mind. Be led by the dreams in your heart. Believe in your heart that you're meant to live a life full of passion, purpose, magic and miracles. The more you feed your mind with positive thoughts, the more you can attract great things into your life.

 

 

 

Träna tankarna rätt, led dem in i positiva spår. Fokusera på det du vill ha och uppnå med livet, lägg energin där och inte på tvivel eller negativitet. Genom åren har jag skrivit mycket om hur man skapar ett positivt livsflöde, nu måste jag påminna mig själv om att hålla igång den positiva tankegången. Senaste tiden har jag märkt hur jag lite glidit in i negativitet, det är som ett gift och föder bara dåliga vibbar och skapar onödig stress och oroskänslor inom mig. Så nu träna jag med att säga "stopp" inom mig när jag märker hur tankarna börjar dra mig neråt. Det här är något ni med kan prova:


För varje negativ tanke, säg stopp och tänk tre positiva tankar. 

 

Vi är hemma från Gotland nu, det har varit nära 2 veckor för mig där nu. Så jag har massor av Gotlandstips för både vuxna livsnjutare och barnanpassade aktiviteter. Jag ska bara sammanfatta allt så kommer det tips i överflöd till er sen. 

 

Hoppas ni alla mår fint och har haft en härlig helg! 


Kommentarer
Postat av: Lars

Himla snygga bilder. Om man ska välja ett så tycker jag att det första är mest uttrycksfullt - en förväntansfull "lejonblick".

2018-08-05 @ 23:14:07
URL: http://www.oldwestriverstone.blogg.se


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0