Luciamorgon med offentlig mobbning

Glad Lucia! 


Min dag började inte med att njuta av Luciatåg med skönsång utan med att anmäla offentlig mobbning. Det är något som verkligen engagerar mig, jag kan inte understryka starkt nog hur fel det är! Oavsett olikheter och olika åsikter, gå aldrig över den gränsen när du skadar någon genom att ge dig på en person på det sättet. Särskilt aldrig på en social offentlig plats, håll god ton, acceptera och försök att hålla tillbaka känslor. Det finns många olika sätt att utrycka sig på men det är inte rätt att på något sätt angripa en person och göra en social kanal till en öppen plats för mobbning där man öppet hackar på en person, oavsett vad som har hänt. Det är bara så fel. Möt varandra med respekt! 
 
Önskar att alla verkligen tar sitt förnuft till fånga och ingriper när de ser något som är fel, eller faktiskt tänker efter innan man skriver något nedlåtande och elakt. Är det så här du själv skulle vilja bli bemött?
 
Efter att jag gjort vad jag kände att jag behövde göra och kunde, så försökte jag att släppa alla negatvia känslor och följde Lucia-morgon på tv med vackra toner från körerna i kyrkan. Vackert, det var precis vad jag behövde efter tråkiga saker som jag mött på nätet denna morgon.
 
 
 
Till något annat roligt, uppskattar att så många gillade mitt förra inlägg där jag visar hur man viker dessa pappersstjärnor! Har du provat att göra egna? Berätta gärna! 
 
Ta hand om varandra, ge kärlek och värme, inte hat!
Gillar du mitt inlägg, gilla det gärna så det når ut till fler! 
 
Kram och glad Lucia 

Kommentarer
Postat av: Annie

Usch vad tråkigt att läsa! Jag begriper inte hur mobbning kan finnas än idag. Vårt samhälle utvecklas hela tiden men tappar viktiga delar som dessa. :(

Svar: Det är därför det är så viktigt att inte släppa detta ämne! <3
Josefin -My Happy Days-

2018-12-17 @ 13:33:07
URL: http://anniehorselife.blogg.se
Postat av: enna

Allså wow så fina bilder :) Kram

Svar: Tusen tack, kul du gillar dem!
Josefin -My Happy Days-

2018-12-17 @ 19:27:06
URL: http://sayyeastofashion.blogg.se/


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0