Just nu i en lista

 
 
 
Lyssnar på
Låtar som går varma hemma hos mig nu är dessa två Ten feet off the ground - Jay Smith och Roads - Vargas & Lagola
 
Underbart
Det är underbart att äga sitt boende själv när alla vitvaror lägger av på en och samma gång. I oktober ny kyl och frys, förra veckan ny tvättmaskin och nu verkar spisen sjunga på sista versen med. Nytt och fräscht blir det snart överallt här hemma iallafall. 
 
Frihet under vingarna
Snart börjar ett nytt liv, jag har tagit ett stort och något "kaxigt" beslut, men jag är så laddad! Full med tro och positiv energi. Tror det här är rätt beslut hela vägen och det är väl därför som jag känner mig så lugn och hoppfull. Berättar när jag är redo för er.
 
Resa
Om 2 månder reser jag utomlands med vänner, underbart ska vi ha! 
 
Insikt
Är nog mer rastlös och spontan än vad jag trott. Känner den där rastlösa sidan ständigt dra i mig, vill inte stå stilla och trampa. Känner det som jag står i dörröppningen alltid beredd på att forstätta min resa. Jag vill känna livet, vill inte att det står still. Livet går så fort ändå, jag vill uppleva det, inte se det pasera förbi mig. När jag tittar tillbaka på det här året, som det knappt gått 3 månader av, så inser jag att jag redan hunnit med (och gått igenom) väldigt mycket... 
 
Foto
Vill fota porträtt, nu har jag inte gjort det på ett tag. Vore kul med nya ansikten. Har även planera på att kanske ta en fototurné i sommar och åka runt i Sverige och besöka nya platser. Vore kul att stanna till och fota en del då med. Är ni intresserade så släng iväg ett mail josefin.landhagen@gmail.com så kanske det går att lösa :) 
 

Kommentarer


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0