Solnedgång med måne

 
Förra gången jag visade bilder från denna plats var det ett landskap med mosaik av isflak. Nu var det inte synligt längre, tur att jag hann föreviga det sist. Tanken denna gång var att fånga en förhoppningsvis storslagen solnedgång, men retsamt drog moln in mot kvällen. Tycker ändå att det blev rätt bra och effektfullt det med. Månen var uppe över oss på bergstoppen, ser lite pluttig ut på bild men var rätt så stor den här kvällen.
 
 
 
Hur har er vecka startat upp? Här är ordningen återställd med mina skatter hemma igen, bästa veckorna! Det väntade en överraskning på dem då de kom hem, en ny tvättstuga! Helgen gick nämligen i renoveringens tecken då tvättmaskinen la av, ny införskaffades, elen gjordes om lite och sen fick jag en idé om att fortsätta fixa när jag ändå var igång. Utan att jag visste ordet av så hade mina små planer resulterat i ett spontanköp av ny inredning. Allt gammalt åkte ut, nya skåp monterades. Målade även om och på söndagen hade jag en helt ny tvättstuga, haha, så det kan gå! Får se om jag kan bjuda på några glimtar framöver, den är ju inte superstor så kanske inte så roligt att se? Men något litet kan jag kanske visa er. Nu fick jag smak på att fortsätta göra om här hemma! Få se vad jag mer kan hitta på... ;-)

Kommentarer
Postat av: Linda Ph

Så fina bilder!

2018-03-13 @ 18:43:17
URL: http://lindaph.blogg.se/
Postat av: Mia Ohlson

Förra veckan avslutades och denna vecka började med kräksjukan innanför våra väggar 🤢. Men nu är vi förhoppningsvis på bättringsvägar.
Vilka underbara foton, älskar rosa himmel med en lite måneskärva 🌙

Svar: Stort krya på er! <3
Josefin -My Happy Days-

2018-03-13 @ 18:47:37
URL: http://miaohlson.blogg.se/
Postat av: Ida Jansson

Helt fantastiska bilder 😃

2018-03-13 @ 20:48:50
URL: http://onlyonewaytogo.blogg.se/
Postat av: margarethavilhelmsson

Fantastiska bilder och att få med färgerna.

Svar: Tack! :)
Josefin -My Happy Days-

2018-03-13 @ 22:05:30


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0