Livet

 
 
 
Den här platsen i kvällsljus fångar alltid mitt hjärta. Att få ligga ner på den varma klipphällen, följa flygplan på himlen som styr söder över, lyssna till vågorna långt nedanför, se solen försvinna i en solnedgång. Lugnet, naturen, hela själen får ro och pulsen går ner. Livskvalité, livet på topp(en)! Jag är något rädd för höjder med stup, men igårkväll så vågade jag sitta ensam kvar på kanten när R gick iväg och tog kort på mig med mobilen. Annars så vågar jag bara vara där tryggt intill honom på säkert avstånd från kanten, men älskar platsen som trots allt ger mig lugn. Igår fann jag modet att sitta kvar själv, med inre frid. Det var en härlig känsla.

Uppdatering om Nyponrosen, hon börjar sakta piggna på sig igen och igår fick jag en uppdatering om att hon lyckats få i sig både en macka och en bulle som hon desutom fick behålla, hurra! Oron för henne har varit jättestor, hon var verkligen dålig där ett tag och när hon åkte hem till sin pappa hade hon även fått feber. Så skönt att hon börjar piggna på sig igen! Igår fick jag även en bilduppdatering av henne att hon hade fått en hamster!! Hennes lycka, djurälskare som hon är. 
 
Idag blir det att packa och fixa det sista inför resan, imorgon så här dags sitter jag på planet mot Rhodos. Det känns så overkligt, men härligt! Tänk att dagen som vi räknat ned till sen i vintras nu är här! Jag längtar! 
 
Ha en fin dag vänner! 
 

Kommentarer
Postat av: corneliaeriksson.blogg.se

Oj, vilken vacker plats! Förstår att det är ett ställe som verkligen kan fånga en. Ha en underbar resa!

2018-05-29 @ 14:35:11
URL: http://corneliaeriksson.blogg.se/
Postat av: emma

der ser riktigt fint ut :D

2018-05-29 @ 19:40:57
URL: http://nouw.se/islycka
Postat av: Camilla Persson

WOW vilka fina bilder ☺️

2018-05-31 @ 14:43:28
URL: http://xamiilla.blo.gg/


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0