Gammalt högskåp får nytt liv

Minns ni det gamla högskåpet med vitrindörrar i rokokostil som jag visade er att jag fyndat på en loppis? Jag bestämde mig för att ge mitt fina äldre skåp massor kärlek och ett lyft med ny färg, så här vackert står det nu i vardagsrummet efter min förvandling! Här ser ni även mer av det nya golvet som är lagt i hela lägeheten med.
 
 
Valet föll på en riktigt mörkgrå nyans, steget efter är svart. Jag valde en matt snickerifärg som även fungerar som grundfärg, alltså en kombinerad grund- och färdigfärg, smidigt! Visade mina följare mitt skåp på Instagram igår, (häng med där @myhappydays.se) och fick så otroligt mycket fin respons, speciellt på finishen, så kul! Även min pappa som är målarmästare gav mig den fina komplimangen att det såg "fabriksnytt ut". Det syns knappt att jag faktiskt målat den för hand, det blev verkligen så bra finish med rätt färg och pensel! Sen är jag en otrolig perfektionist med som inte riktigt kan göra något halvhjärtat, jag vill ju kunna se på mitt skåp med stolthet varje dag och ja jag är riktigt nöjd!
 
Helt kär och betagen i mitt högskåp, lycka! Tänk vad lite färg och tålamod kan göra underverk! Älskar förresten att jobba med pensel, tycker om lugnet som sänker sig i kroppen och att följa penseldragen, se hur något nytt tar form, det är avkoppling för mig och frigör mig från stress. Sen är det så himla kul och att få göra iordning en möbel till något magiskt och ge det nytt liv! Satt i mina tankar när jag målade skåpet att jag skulle starta en egen möbelrenoveringsfirma, haha! Nåja, så lär det ju inte bli, men en hobby kan jag ju ha det som! 
 
Originalbeslagen lät jag så klart vara kvar, så fina! Vad tycker ni om finishen och mitt jobb på skåpet? 
 
Här har ni förebilden. 

Kommentarer
Postat av: tg

Men så snyggt, riktigt läckert! Jättefint att ha det i ett hörn. Lycka till med både hem och studier. Mvh, tg

Svar: Tack snälla! Tycker den gör sig bäst så u rummet. ☺️
Josefin -My Happy Days-

2018-11-30 @ 18:46:43


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0