Finna lugnet

 
Som ni vet har jag under väldigt lång tid dragits med sömnproblem. Stort tack för alla fina tips och råd som fortfarande dagligen kommer in! Det här med sömnen har börjat få mig att analysera och gå in i mig själv. Vad beror det på? Vad är det som stör mig om nätterna? 
 
Jag har börjat lägga märke till hur min hjärna går på högvarv när jag vaknar om nätterna, som ett rusande tåg! Jag somnar ju utan problem, på noll sekunder, så slut är jag. Men när jag vaknar så rusar det runt, jag kan inte ens greppa tag i tankarna, hjärnarn känns som den kokar. Samtidigt är jag för trött för att tänka, så jag ligger bara och vrider mig fram och tillbaka, tankarna håller mig alltså inte vaken i sig. Men hjärnar är ändå överhettad, kanske behöver jag komma ner i varv helt och hållet på riktigt, kanske behöver jag mediation och lugnet, naturen? Jag tog mig därför iväg igårkväll till toppen av ett berg. Där var tanken att jag skulle sitta i lugnet och bara andas, stänga ner alla tankar, dricka mitt te och känna lugn. Nu kunde jag tyvärr inte stanna så länge som jag önskat på grund av ett möte, men jag kände verkligen att jag borde göra det här oftare. 
 
Något mer jag fundrat kring är det här med kristaller, fungerar det? Det finns ju kristaller som sägs ge lugn, avkoppling och som kan hjälpa till vid orolig sömn. Kan det vara något att testa?
 

Kommentarer


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0