Min morgon genom kameran

Nyponrosen i sin fina kattmössa på väg till skolan denna måndagsmorgon. Hon hade en precis likadan mössa för 3 år sedan som hon älskade men den försvann tyvärr. Så när vi fick se att H&M hade fått in dessa på nytt på sin hemsida så vart hon överlycklig! Man kan dra ner den som en mask med kikhål för ögonen, jättekul! 
 
Vackra dotter, som jag älskar dig!
 
 
Följde skatten mot skolan och sen fortsatte jag på en egen dimmig morgonpromenad med kameran över axeln. Alltså ljuset, detta underbara ljus!! Jag blir så lycklig och varm i hela kroppen, känner mig som ett batteri som laddas när solen strålar och morgonen vaknar så här vacker. Gick min morgonpromenad och kände mig varm av positiv energi. Hela helgen har jag känt mig så rofylld, som full av kärlek och ett lugn i kroppen, som healing.
 
Från hållplatsen till landet tar det ca 10 minuter att gå. 
 
Hur magiskt är inte detta?! Känner mig tacksam över att ha så nära ut hit och få uppleva hur solen går upp och hur magiskt strålarna bryter sig genom dimman, så vackert! Har ni lagt märke till hur uppfylld av positiva känslor man blir av en sån här enkel sak, som att gå ut i naturen och njuta av vår vackra värld? Jag mår så himla bra här ute, pulsen går ned och hjärtat blir varmt. 
 
Vackra morgon i oktober, åh som jag älskar denna tid! 
 
God morgon hästarna i hagarna! 
 
Nu ska jag sätta mig med ett grupparbete som vi jobbar på i skolan, i eftermiddag väntar ett behövligt besök hos bästa frisören, inte varit där sen början av året! Så håret är i behov av bästa vård och kärlek, misstänker att en del på längden kommer gå bort med då sommaren gjort längderna väldigt torra och frissiga. 
Så här långt som det är nu har jag inte haft på många många år, älskar längden men misstänker att en del kommer behöva ryka nu... 
 

Kommentarer
Postat av: Joanna-livet med psykisk ohälsa

Så fina bilder

Svar: TACK! :D
Josefin -My Happy Days-

2018-10-15 @ 10:54:55
URL: http://www.joannahalvardsson.se
Postat av: Cherie

Så härligt vackert ni bor!

Svar: Det gör vi verkligen, tycker om närheten till naturen men att det ändå bara tar 15 min på cykel in till city, :D
Josefin -My Happy Days-

2018-10-15 @ 10:59:00
URL: http://www.lifestylebycherie.se


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0