Örtofta takkrona

 
Fina takkronan Örtofta som sitter ovanför mitt nya matbord. Ett helt nytt kök har jag nu med en helt annan känsla än tidigare, jag är riktigt nöjd. 
 
Just nu försöker jag att lugna ner mig, är riktigt uppe i varv och på otroligt dåligt humör, min korta stubin är en sak som är mindre bra med mig i samband med stress. Jag skrev ju sist om hur mitt liv ser ut just nu, jag är på en jättehög stressnivå och försökte därför igår att bara ta hand om mig, tog bland annat en promenad i solen och försökte varva ned hela dagen. Tyvärr så uppstod det saker som ledde till ännu mer stress då jag blev påkörd igår eftermiddag bakifrån i en stillastående kö. Nu gick det bra med både mig och Meja som var med i bilen men nu blev det ju ännu mer att ta hand om mitt i stressen som jag egentligen inte har energi till. 

Den här fredagen ska jag försöka att vända tillbaka mitt humör till det bättre. Solen skiner ute och det underlättar. Har en del ärenden jag måste ta hand om nu, hoppas dagen flyter på bra och att inget mer händer. 
 
Kram och trevlig fredag! 
 
 

Kommentarer
Postat av: Joanna- livet med psykisk ohälsa

Så fin

Svar: Visst är den :)
Josefin -My Happy Days-

2018-10-26 @ 12:01:33
URL: http://www.joannahalvardsson.se
Postat av: Carina

Åh, så vacker den är <3

Svar: Ja visst är den, jag föll pladask! :D
Josefin -My Happy Days-

2018-10-26 @ 12:26:38
URL: http://doggarnas.blogg.se


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0