Rum för tonåring och tweenie

 
Tanken var att barnens rum enbart skulle få nytt golv, då tapeterna var rätt så neutrala tänkte jag låta de vara kvar. Men vid närmare titt så visade det sig att den faktiskt behövde bytas pga skaor. Så första tanken var att då målar jag bara om rummet, men väl i byggvaruhuset så fastande jag för en cool tapet som låg rakt framför mig när jag kom in. Så på en sekund hade jag bestämt mig och fått en vison om hur rummet nu skulle se ut. Med mig hem fick jag allt jag behövde för att sätta mina planer i verket och nu i två dagar har jag målat och tapetserat om. 
 
Tapeten kanske ser lite "mycket" ut och jag hoppas ni inte sätter kaffet i halsen och tänker "Hjälp, har hon slagit i huvudet?!" Haha, lugn, jag lovar att det här kommer bli så bra! Har idag även hämtat en ny säng, en tuffare våningssäng i grått stål. Hela rummet kommer att gå från snällt och lekfullt till coolt och tufft, för att passa en tonåring och tweenie. Jag är galet nöjd så här långt och längtar efter att börja inreda!
 
 
En fondvägg med denna tapet pryder nu rummet. Har aldrig tapetserat förr men det här var ju verkligen busenkelt och SÅ KUL!!! Jag måste ha lite av min pappas målarmästargener i mig tror jag. ;-) Tapeten kommer från Fiona, Fiona Home NW 556034

 

Älskar verkligen struckaturen i hop med tapaten, tycker det blev så häftig kontrast! 
 
 
Så detta är vad jag har sysslat med de senaste dagarna. Hemmet är rena kaoset just nu och jag längtar efter att få alla saker på sin plats igen. Just för tillfället är det bara köket som man kan gå in i utan att hoppa över tusen saker i högar överallt. Men det är ju en tjusning i renoveringen, det får vara lite kaos, då längtar man extra mycket efter hur fint allt kommer bli sen. 
 
 

Kommentarer
Postat av: Ida ☯ the sky under the sea

Superfint ju!

Svar: Vad kul att du tycker det, tack! :)
Josefin -My Happy Days-

2018-10-10 @ 14:35:48
URL: http://theskyunderthesea.blogg.se/
Postat av: Cherie

Blir ju så himla fint! Jag har börjat fundera på om jag kanske skulle måla om här hemma också. Ska hämta lite nya förvaringsmöbler till sovrummet nästa helg också för att få alla möbler att gå i vitt där inne :)

Svar: Vad kul! Ibland behöver man piffa upp och göra om för att känna en ny hemtrevnad. :)
Josefin -My Happy Days-

2018-10-11 @ 13:53:51
URL: http://www.lifestylebycherie.se
Postat av: anneli

det ser ju fullkomligt awesome ut ju :)

Svar: Taack så jättemycket, det kommer att bli grymt! 😁
Josefin -My Happy Days-

2018-10-12 @ 07:07:30
URL: http://littlesleeper.blogg.se/
Postat av: När Annie fotograferar på Gotland

Åh vad fint! :-D Ska bli kul att se det när det är färdigt! Att tapetsera är bara läskigt när tapeten är snordyr ;-)

Svar: Jag är ju egentligen klar med rummet så gott som, men jag har inte riktigt fått till detaljerna än så därför har bilder fått vänta. :)
Josefin -My Happy Days-

2018-11-19 @ 16:06:43
URL: http://narannie.se


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0