
Jag äter ju inte godis sen 2,5 år tillbaka, men nån gång kan jag unna mig mörk choklad. Så här års när det är kyligare luft och man gärna myser in sig är det gott att göra sig en kopp fylld med varm favoritchoklad. Så idag tänkte jag dela med mig om ett gott och värmande tips!
När jag gör min varma choklad så använder jag alltid minst 70%-ig choklad. Jag värmer upp mjölken under omrörning och vispar den skummig. Låter ca två rutor choklad smälta i koppen när jag häller i mjölken under omrörning. Toppar med skum från mjölken ovanpå, siktar över kakao och kanel tillsammans med några chiliflakes. Det ger lite sting och hetta till den lena chokladsmaken.

wow, så lyxig och god den ser ut! Perfekt en kall och grå höstkväll! <3
Svar:
Josefin -My Happy Days-
Jag gör min på vatten + kakao + sötningsmedel + mandelmjölk! =)
Svar:
Josefin -My Happy Days-

4