Julgranspynt

En rosa sockervaddsmaskin, blev helt tagen när jag såg denna glasfigur till gra! Visst är den söt!?
 
Sonen hittade en rolig Spiderman-Tomte, som jag tycker är så ful, haha! 
 
Nyponrosen bestämde sig ganska snabbt för denna vita rullskridsko, som även jag föll för. 
 
Polkagriskäppar hänger i granen i år
 
Igår var jag med barnen ut på klappjakt, vi tog en skön långpromenad in till närmsta centrum för stopp i affärerna där. Så mysig tur med mina hjärtan och fint att de vill handla klappar till varandra. Tycker även om att de liksom jag gärna väljer bort bilen och hellre går för att spara på miljön och få motion! Frågade om vi inte skulle ta bilen i det disiga vädret och med tanke på att vi skulle få med oss en del att bära på hela vägen hem. Men nej, vi tog ryggsäckar att föravara varorna i så var det problemet löst. Ryggsäckar istället för plastpåsar det är också bra för miljön påpekade Nyponrosen då, helt rätt!
 
Jag sprang på så fina glasdekorationer till granen när vi var klappjakt som jag inte kunde stå emot, så vi valde en varsin. Mitt val föll på en rosa sockervaddsmaskin, Nyponrosen ville ha en rullskridsko och sonen han tog den enligt mig fulaste figuren av dem alla, haha! Han fick ju välja precis som han ville och då fick den roliga Tomten utklädd till Spiderman följa med hem. 
 
Granen hemma går främst i guld och rött, det känns varmt och som julens färger. Föredrar en mer klassisk deokoration, mer åt det gameldagsa hållet. Men vi har några få speciella glasdekorationer i olika färger med som barnen fått genom åren, det kan vara kul med något som sticker ut lite med. Man märker att de är av särskild betydelse då. I årets gran hängde vi även polkagriskäppar.
 
Hur dekorerar ni er gran? Gott och blandat? Färgskalor? Gammalt fint julpynt som hängt med i generationer? Eller varierar ni för varje år? 
 

Kommentarer


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0