Ljusgardin i granen

 
 
En vacker tindrande julgran hittar man hemma hos oss denna jul, finaste granen vi någonsin haft! Så mysigt att åka tillsammans och välja ut julgran med barnen och deras morfar igår. Valet föll i år på en kungsgran som vi pyntade så fint på kvällen när vi kom hem.
 
 
Julgransbelysning från förra året hade gått sönder, när den ändå skulle bytas ut kände jag för att gå ifrån traditionella julgransljus och istället välja en slinga med täta ledljus. Mest för att komma undan det jobbiga pillet med att få dit alla ljus och få dem stå rakt, sitta kvar osv osv...  
 
I min jakt på nya ljus fick jag syn på en ljusgardin 120x120 cm där vissa av ljuspunkterna blinkar. Inte så där hysteriskt utan väldigt dämpat och stämningsfullt. Jag blev helt käääär!!! Fick sånt enormt ha-begär över att se en gran i detta fantastiska ljus. Eftersom jag är orubblig när jag väl fått för mig något gjorde jag min tokiga idé till verklighet och klädde in hela granen i ljusgardinen. Det var lättare sagt än gjort, mycket pilligt och svettigt, men värt det för slutresultatet blev galet fantastiskt!
 
Jag gjorde en animering med Meja framför granen, hoppas den rör sig för er med så ni ser att det blinkar? Nu rullar ju animeringen något fortare än i verkligheten, så ni får föreställa er att tempot är lugnare och mer stämningsfullt. Blev så glad över att det bara är vissa punkter i min nya julgransbelysning som blinkar och inte hela ljusgardinen, det blir lugnt och mysigt så.  
 
Fint va? Gilla gärna inlägget om ni tycker om idén. 
 
 

Kommentarer
Postat av: Karin

En riktigt magisk gran, så vacker!

Svar: Tack ❤️
Josefin -My Happy Days-

2019-12-19 @ 06:56:41
Postat av: Josefin

Wow den blev väldigt vacker!
Blir nog något liknande hos oss nästa år 🙂

Svar: Tack så mycket, kul att kunna inspirera, god jul! 😊
Josefin -My Happy Days-

2019-12-19 @ 14:08:32
URL: http://josefinerika.blogg.se


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0