Hem och inredning

 
Hittade en del bilder från mitt hem som jag fotade för några år sedan, kul att blicka tillbaka och minnas hur man inrett hemmet tidigare med olika detaljer, det kan ge inspriation och väcka nya tankar. Jag är ju ganska ombytlig av mig och tycker om förändring. Byter ofta ut inredningsdetaljer och möblera om för att få ny trivsel, känner någon av mina läsare igen sig i det? Det är kul att vara kreativ! 
 
Just nu trivs jag så himla bra i hemmet efter renoveringen i höstas, det nya golvet gjorde ett riktigt lyft tillsammans med nymålade väggar och tak. Har fått så mycket positiva kommentarer om just golvet, jättekul att fler gillar det! Jag passade ju även på att så gott som byta ut alla mina möbler då med, något som inte alls blev en extra kostnad. Sålde de möbler jag hade och köpte nya begagnat, win win! Bra ekonomiskt och hej miljön vad bra det är med återvinning! 
 
Härligt med helg, nu ska jag lägga undan mina studier för den här veckan och tänka ledighet! Hur ser fredagsmyset ut hos er föresten? Själv ska jag laga världens godaste carbonara att bjuda på ikväll, fick min väns recept häromdagen som verkligen är helt fantastiskt bra. Lägger upp det inom kort! 
 
Ha en fin fredag! 
 

Kommentarer


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0