Egen blomma

 

Grådiset fortsätter att hänga över oss även idag, det gör inte så mycket för jag behöver ta dagen med lugn efter en intensiv helg. Med grå dagar är det lite lättare att tillåta sig gå ned i varv för återhämtning, tycker ni inte? 
 
Min lilla skatt uttryckte en längtan efter att få ta hand om blommor igår, att få en alldeles egen att vårda. Det är ett intresse som jag gärna uppmuntrar, så vi tog en tur till blomsterhandeln där hon fick välja ut en blomma helt själv. Att den skulle var rosa stod klart redan från början, men sen fanns det en hel del att välja bland så vi tog några varv fram och tillbaka innan valet så slutligen föll på en vacker pelargon. -När jag blir vuxen ska jag köpa blommor jämt, jag älskar att ta hand om växter! 
 
Igår blev det förresten en snabbfika på just det café som jag visualiserade om i gårdagens bloggpost. Lite kul ändå! Där inne satt jag och fröken Nyponros när regnet smattrade utanför och fikade på världens godaste chokladtårtebit som vi delade på tillsammans med chailtatte. Vi hade en stund över innan bussen hem skulle gå då vi åkte kollektivtrafik från ena änden av staden till den andra. Så mysigt och spontant! 
 
Vet ni vad, nu ska jag lägga mig och vila, för en groende stress inom mig har gjort mig riktigt yrslig sen igår. Har inte alls mått bra, mått illa och haft världens tinnitus på högsta volym. Eftersom jag har en historia bakom mig med utmattning har jag lärt mig att ta tecken som dessa på allvar, så idag blir det strängaste order från mig själv att vila. Det är lite synd att säga, men jag har mått så galet bra senaste tiden att all energi jag fått av det fått mig gå upp i varv, alldeles för mycket. Tråkigt när man mår så bra att det slår tillbaka på en sjäv, jag måste väl lära mig att ta allt lite lagom och varsamt ibland. Men lätt man glömmer bort sig när man har så roligt. Nåja, nu Netflix och filten i soffan! 
 
Ha det fint idag, vi hörs! 

Kommentarer


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0