När man haft en fin helg

 
Samtliga bidler fotade med Huawei P20 Pro, så smidigt att ha en bra mobilkamera när man vill kunna ta spontana fina bilder när som helst utan att planera för att ta med sig en systemkamera. Kolla detaljerna på ögat t.ex, så bra skärpa! Kameran har inbyggda redigeringsverktyg som är riktigt vass när det kommer till svartvita bilder, det gillar jag skarpt!  
 
 
En fin helg har passerat som gått i vårens tecken, solvarma dagar med snödroppar vid husknuten, blåsippor i backarna och snart kan man nog njuta av att äta mat på glasverandan igen. Helgen bestod bland annat av utflykter till både stad och land, vandring i skogen längs med Bråvikens strandkant och lugna sköna kvällar. Vi belv bjudna på våffellunch med hos Rickards föräldrar, så gott! Gillar när våfflor är så där frasigt krispigt goda som de vi blev serverade, mm! Mitt våffeljärn är för modernt byggd med teflon så jag får dem aldrig så spröda och krispiga, får nog hålla ögonen öppna efter ett nytt och bättre. Är det inte så att gamla i gjutjärn gräddar bättre? Tipsa mig!!
 
 
Ha en härlig måndag, kram och tack för titten in hit! 
 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Det låter som en härlig helg och det är så kul att känna att du är på en bra plats i livet. Jag känner inte dig, men har följt din blogg ett tag och blir glad av dina fantastiska bilder men även av att livet verkar falla på plats, med skatterna, utbildning, boende och kärlek.

Svar: Tack snälla! ❤️
Josefin -My Happy Days-

2019-03-26 @ 14:27:52
Postat av: tinabanck.blogg.se

Så snygga bilder!!

Svar: Åh vad kul att du gillar dem, speciellt eftersom alla är tagna med min mobil! 😍
Josefin -My Happy Days-

2019-03-30 @ 07:47:15
URL: http://tinabanck.blogg.se/


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0