Hotellweekend på Eggers i Göteborg

 
 
I helgen checkade vi in på Hotell Eggers för en mysig weekend på tu man hand i Göteborg. Ett hotell som jag har drömt om att bo på i flera år enda sedan jag snubblade över deras Instagramkonto. Ni förstår kanske varför, det är ju helt magsikt vackert där! Det är tredje äldsta hotellet i Sverige, ett anrikt hotell centralt beläget mitt i hjärtat av pulserande Göteborg. Vi hade bara ett par steg från tågstationen över gatan så var vi snart inne i den välkomnande och storslagan entrén med kristallkronor och den pampiga spiralformade trappan.
 
Vi kom att bo här i två nätter och hade valt ett dubbelrum executive med balkong, badkar och en lyxig rund säng. Rummet kallades för Jussi Björlings rum, då det hade varit hans favoritrum som han alltid bodde i vid besök på Eggers. Vi trivdes så bra här att vi ville stanna kvar och aldrig checka ut, så kan varmt rekommendera att bo över på Hotell Eggers om ni söker hotell i Göteborg. Maten var fantastisk, fruskostbuffén perfekt, personalen väldigt trevliga och hälpsamma och sängen sov jag som en prinsessa i. Alla rätt och fullt betyg, bästa hotellet jag bott på! 
 
Under vistelsen i Göteborg gick vi även på Hans Zimmers konsert, en pampig upplevelse på 3 timmar i Skandinavium. Vi besökte även årets första julmarknad längs med Södra vägen, dock under ett paraply då regnet var ihärdigt hela helgen. Men det var mysigt ändå! 

Kommentarer
Postat av: Wilma

Jättefint verkligen, så annorlunda känsla för att vara ett hotell.

Svar: Det har mycket äldre charm, som jag verkligen tycker om!
Josefin -My Happy Days-

2019-11-20 @ 12:44:45
URL: http://lagamobilen.se
Postat av: Hemma Hos Felicia

men wow, vilket hotellrum!

Svar: Ja verkligen något utöver det vanliga! 😍
Josefin -My Happy Days-

2019-11-20 @ 14:37:24
URL: http://feliciahblogg.webblogg.se/
Postat av: Annie - Stora Små Äventyr

Mysigt med hotellweekend :D

Svar: Det var det, lyxigt mysigt! 😍
Josefin -My Happy Days-

2019-11-21 @ 17:42:00
URL: http://biglittleadventures.se


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0