Upplevelser i julklapp

 
Inlägget i sammarbete med www.happy-day.se
 
 
Om en månad står julen för dörren och visst är det här med juklappar svårt? I alla fall tycker jag att det kan vara knepigt att hitta på presenter till mina nära och kära. Sen tycker jag oftast att det blir lite köphets av prylar, som man oftast inte behöver. Men känslan av att göra någon glad är ändå oslagbar, jag älskar överrasknigar, både att få och ge bort! Så idag tänkte jag slå ett slag för upplevelsepresenter som ett tips inför jul!
 
Personligen älskar jag att bli bortskämd med mysiga studer för kropp och själ, som att ta in på spa och koppla av med massage och ansiktsbehnadlingar. Eller att äta gott ute på resturang och få kvalitétstid ihop i trevligt sällskap. På happy-day.se finns ett brett utbud av olika upplevelser, allt från äventyr till avkoppling. Jag hittade flera spännande upplevelser där som jag gärna skulle vilja bocka av från min bucket-list, som att flyga luftballong och takvanding över Stockholms stad. Men även choklad och vinprovning samt möjlighet att hyra en privat relaxavdelning är väldigt lockande.
 
Vet du något spännande som du vill få chans att uppleva eller någon upplevelse som skulle passa att ge bort till en vän i julklapp? Håll då ögonen öppna inför Black Friday nu 29/11 hos happy-day.se för chans till bra priser!
 
 
 

Kommentarer


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0