När lusten faller på

 
 
När svackan släppte så var det som att en propp lossnade och kreativitetet och lusten bara forsade ur mig. Jag har blivit bästis med mina kameror igen, det är fint. Njuter av att göra upp planer och att styra upp fotograferingar. Det har till och med varit så mycket senaste veckan att jag inte hunnit med att visa er allt fint jag hunnit med.
 
Men här är en plats som jag gått förbi ofta i skogen, nu senast i helgen som var. Då hade jag kameran med mig för första gången på evigheter och färger och ljus var så där fantastiskt att jag bara var tvungen att fånga kaffekannan på bild, där den som vanligt stod så vackert på sin stubbe.
 
Under helgen fotade jag även inne i punschverandan, vi tog in naturen och dekorerade så fint, det var härligt. Bilder på det kommer så snart jag hunnit ikapp. Jag har även hittat ett övergivet piano som jag drog med mig så mycket rekvesita till ikväll att jag glömde kamerorna hemma! Så det fick bli en extra sväng hem och hämta igen. Blev att brottas med tiden då mörkret sänkte sig under bilturen, men det gick! Ska visa er sen, blev så stämningsfullt! 
 
Men just nu har jag så fasligt mycket annat, skolarbete som ska in och väskor som ska packas och en MacBook Pro som juts nu är helt bananas efter den senaste uppdateringen med program som inte längre fungerar, gah! Men ja det är skönt det med att ha mycket att göra, så slipper jag tänka så mycket på resfebern som börjat sätta fart i min kropp.
 
Jisses, jag och lillan ska flyga snart, första gången för henne och jag med ensamt ansvar. Vi ser fram emot en härlig tjejresa, på hotell med all inclusive, hänga vid pool och strand och må fint. Men själva stressen runt resan dit, den kan vi gärna snabbspola. Vill bara hoppa i poolen nu och känna lugnet inom mig. Får alltid katastroftankar så fort jag eller någon annan i min närhet ska resa, alltid. Det spelar liksom ingen roll om det så bara är i Sverige. 
 
Vi får se om jag hinner uppdatera här något mer innan planet lyfter, annars så kikar jag in från hotellet och spammar med härliga semesterbidler. ;-) 
 
Ha det fint, kram! 


 

Kommentarer
Postat av: Tina

Uuunderbara bilder! (Som alltid!) Längtar hem till Sverige när jag ser dem. 🍁Resan kommer att gå fint! Mysigt med tjejresa! Vi har en på höstlovet. Ska hälsa på sonen på skolan i Spanien, men ändå..

Svar: Tack fina du, hösten i Sverige är något speciellt! Tack även för att du peppar inför resan, det behövs! Ha en fin höstvecka hos sonen, kram! <3
Josefin -My Happy Days-

2019-10-11 @ 07:51:28
URL: http://mavue.blogg.se
Postat av: Jessica Högberg

Låter som du har härliga kreativa dagar. Vart bär det av?

Svar: Det har det varit, absolut! Bra beskrivning. 😊 Vi kommer åka till Kreta, sol och bad. ☀
Josefin -My Happy Days-

2019-10-11 @ 09:25:48
URL: http://lchftrollet.blogg.se/
Postat av: Annie

Skönt när man hittar tillbaka och får igång fotolusten igen, känner lite samma sak :D
Härliga bilder!

Svar: Ja det är en sann befrielse, var härligt att du känner lika. Tack så mycket! ❤️
Josefin -My Happy Days-

2019-10-11 @ 17:00:08
URL: http://biglittleadventures.se
Postat av: Linda

Hösten är ju så magisk, alla färger... åh... <3

Svar: Det är verkligen en vacker och färgstark årstid, bästa! 😍
Josefin -My Happy Days-

2019-10-13 @ 19:20:35
URL: http://lhsmaskiner.se


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0