Glad Påsk!

 
Skickar en hälsning om en glad påsk till er alla med ett påskkort som jag fotade häromdagen.
 
 
Hoppas ni mår fint och att påskhelgen blir mysig! Hur firar ni påsk i år? För många blir den här påsken annorlunda med inställda resor och inga släktträffar i dessa karantäntider. Även här kommer vi att skippa påskfirande med släkten i år.
 
Men jag har planerat och styrt upp mysiga och roliga saker för barnen, som en överraskning idag...! Titta in på min story på Instagram så får ni se. Nyponrosen och jag har även pärlat påskmotiv och bakat påskiga chokladbollar rullade i färgglatt strössel. Även om jag inte längre får äta choklad på grund av den höga mängden koppar i bland annat choklad (är kopparförgiftad) så var det roligt att göra dem tillsammans. Vi har även varit ute och letat påskägg som den lokala Ica butiken anordnar varje år. Det har gett oss massor motion, frisk luft och sol på näsorna. 
 
Ha nu en skön påsk, ta hand om er! 


Kommentarer
Postat av: Anna

Glad Påsk!

Svar: Glad påsk! 🐣
Josefin -My Happy Days-

2020-04-10 @ 14:46:19
URL: http://https://designtips.nu/
Postat av: Jenniey Love

Glad påsk! Här firar vi lugn som vanligt eller firar vet jag inte om man kan kalla det, vi äter inte ens påskmat längre. Hoppas du får en trevlig påskhelgen. kramiz<3

Svar: Glad påsk till dig med, det låter fint med en lugn påskhelg hemma. Vi äter inte heller traditionell påskmat, festar till det med favoriträtter istället. 😊
Josefin -My Happy Days-

2020-04-11 @ 13:10:28
URL: http://prinsessanjenniey.blogg.se
Postat av: Semlan

Vad mysigt.
Men hur har du kunnat bli kopparförgiftad? Hur vet man om man är det?


Svar: Jag hade misstankar om detta efter att ha snubblat över en artikel och kunde pricka av alla symptom. Gjorde därför en hårmineralanalys och fick det bekräftat. 😔 Nu ställer jag om hela min kost och tar 21 vitaminer/mineraler om dagen för att balansera mina värden och avgift mig. Googla och läs mer, kanske gör ett inlägg framöver med då många är ovetandes om detta och mår dåligt utan att hitta orsaken.
Josefin -My Happy Days-

2020-04-14 @ 15:05:06


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0