Ny vecka, nya möjligheter och nya mål att sikta mot

 
Som ensamstående mamma och student har jag inte unnat mig så mycket saker till mig själv senaste åren. Men den här romantiska tekoppen med smårosor fullständigt förälskade jag mig i och kunde inte låta bli att skämma bort mig med när priset sattes ner. Den känns så "jag" på något vis. Nu ger den mig glädje varje gång jag plockar fram den och jag uppskattar stunden av ro och stillhet som dricka te ger mig. Det är sånna här glädjesaker som jag uppskattar i vardagen, när något kan ge en guldkant på tillvaron om och om igen och betyder något extra. Koppen köpte jag förra våren och den ger mig så härliga sommarkänslor så här års när jag återigen tar fram den. 
 
Ny vecka, nya möjligheter och nya mål att sikta mot. Jag har ett examensarbete att lämna in, en opponering att göra och en redovisning online för min klass, sen är jag h e l t i mål och och har min yrkesexamen för Digital marknadskommunikatör klar i maj. Det är inte klokt hur fort de här 2 åren har gått! Vemodigt på ett sätt, jag har ju haft en så intressant, lärorik och rolig tid. Ska den redan ta slut? 
 
Det är en aning nervöst att gå mot slutet av utbildningen i just dessa oroliga tider som har slagit till med en oväntad pandemi och ökad arbetslöshet. Samtidigt så ser fler företag värdet i att synas digitalt just nu och det är ju där jag kommer in i bilden och kan hjälpa till. Så jag väljer ändå att se ljust på framtiden. Ett kapitel avslutas och ett nytt kommer ta vid, en början på något större och drömmar som grott sig starka under lång tid kommer besannas. Det håller vi tummarna för! 
 
 

Kommentarer
Postat av: Fotograf - FuckCancer - Tessie

Vilka härliga bilder!! Du gjorde helt rätt i att unna dig den vackra koppen, förstår verkligen att du blir glad varje gång du tar fram den. :)

Svar: Ja det blir jag verkligen, tack för dina fina ord! Ha en härlig dag. 😊
Josefin -My Happy Days-

2020-04-28 @ 23:38:42
URL: http://photobytessie.blogg.se
Postat av: Natalie

Du gjorde helt klart rätt i att unna dig något! :)

Svar: Tack snälla! ❤️
Josefin -My Happy Days-

2020-04-29 @ 12:07:47
URL: http://mobilbazaren.se


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0