Året 2020 i bilder

 
 
 
Detta år har jag mycket att vara tacksam för som har varit lyckosamt trots att vi befunnit oss mitt i en orolig pandemi som kastat omkull vardagen världen över. För min del har 2020 varit ett bättre år i mitt liv, även om jag mestadels befunnit mig i en självvald karantän större delen av året. Jag har ändå känt en balans i livet, haft hälsan och fått många fina och positiva överraskningar och stora drömmar som besannats. Det jag saknat och som jag hoppas blir ändring på nästa år är att få träffa mina vänner och släkten mer. Jag ser fram emot 2021 och hoppas det nya året för med sig gott. 
 
 
Tack 2020 för:
  • Jag fick möjlighet att fokusera på min hälsa och ta kontroll över att få balans i kroppen igen. Gjorde en hårmineralanalys i januari som visade att det jag misstänkt stämde, kroppen hade lagrat skyhöga halter av koppar som jag mådde dåligt av. Fick hjälp med att ställa om kosten och börja avgifta. Detta var en ögonöppnare för mig och jag kom att läsa på väldigt mycket om hälsa, mat, kroppens imunförsvar och om inflamatorisk kost. Är glad att jag tog ett aktivt val som kom att förändra mitt liv på ett sätt jag inte hade räknat med och inte vågat berätta om helt än. När något är så stort att hjärtat blir rädd för att dela med sig är det bätttre att vänta. 
  • Att ha fått jobba som Digital marknadskommunikatör på Norrköpings kommun under vårens LIA. Redan innan jag startade min utbildning var målet kommunikationsenheten på kommunen, så att få in en fot och få ta hand om en digital marknadsföringsplan, analys, foto och kommunikation ut till kommuninvånare och kommunbesökare var oerhört betydelsefullt för mig. Jag är väldigt tacksam för den chansen och det glädjer mig oerhört att se att det arbete jag gjorde fortfarande används. 
  • En dröm till som gick i uppfyllelse! Att få mina foton uppsatta på reklampenare runt om Norrköping. Mina foton som jag tog under min tid på kommunen har suttit uppe vid tre olika tillfällen runt staden på stora reklampelare under årets gång. Även i tryckt media och digitala kanaler har de synts. 
  • Min examen! I maj stod jag färdigutbildad Digital marknadskommunikatör med högsta betyg i alla ämnen genom mina 2 års studier på Yrkeshögskolan. 
  • Vi köpte hus, vårt drömhus! Det börjar landa nu men är ändå så overkligt stort för mig som burit på den här drömmen i halva mitt liv. Drömmen om om dagen jag får flytta till huset med kärlek i väggarna och vårda en gammaldags uppväxt fruktträdgård. I början av nästa år blir den sann!! Med honom och barnen! Kärlek, familjeliv och ett mysigt hem, ser fram emot att dela med mig mer då. 
  • Jag sålde min lägenhet som varit mitt älskade hem i så många år.
 
Stora förändringar som vi står inför nu 2021! 
 
Och jag tror
Att när vi går genom tiden
Att allt det bästa inte hänt än
 
Gott Nytt 2021!

Kommentarer
Postat av: Karin och Kenneth

Tack för en fin tillbakablick! Vi önskar er alla ett riktigt Gott Nytt År!

Svar: Gott Nytt År till er från oss! ❤️
Josefin -My Happy Days-

2020-12-31 @ 11:18:37
Postat av: TG

Allt gott till dig och din familj. Roligt att följa din utveckling. Stort lycka till med nytt bo (låt oss få se), familjeutveckling och så småningom ny karriär. Hejar på dig!

Svar: Tack, vad fint att lägga din kommentar! ❤️ Mer kommer framöver, håller er uppdaterade. 😊
Josefin -My Happy Days-

2021-01-08 @ 18:52:52
Postat av: Emelina

Jag beundrar dina foton så mycket. Vad använder du för objektiv? ☺️

Svar: Tack snälla! Det är ett fast 50 mm på 1,4 som jag använder flitigast. 😊
Josefin -My Happy Days-

2021-01-23 @ 13:25:43


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0