Hängande pepparkakshus

Hängande pepparkakshus
 
Kreativt pyssel i form av hängande pepparkakshus har jag ägnat mig åt när vi hade pepparkaksbak här hemma i familjen under andra advent igår. Jag skar ut söta små hus ur min deg och gjorde hål i dem upptill med sugrör innan de gräddades i ugnen. Tanken är att jag ska hänga upp dem i granen sen när den är köpt. Så länge får de hänga på rad i köket.
 
Tänker att de även kan vara fina att ha hängandes i ett fönster, på en trädgren eller som dekoration på julig tårta. Har så mycket kul idéer om hur man kan dekorera med husen om man inte föredrar att äta upp dem på en gång. Kanske har även du någon kul idé att dela med dig av? 
 
Kristyren blev jag himla nöjd med förresten, testade ett nytt recept i år som blev perfekt på en gång! Det är busenkelt, blanda 1 äggvita, 4 dl florsocker och 1 tsk 12% ättikssprit med elvisp, klart!
 
I år lyckades jag även hitta perfekta tyllen för att göra små fina linjer med kristyren, köpte ett Fineliner sprittset. Kan varmt rekomendera, jag blev supernöjd! (Ej samarbete, bara ett tips!!)
 
Längtar efter att få fira jul i nya huset nästa år, har redan nu massa drömmar och pyssel-idéer! Vi kommer att ha ett litet uthus på tomten med, så räknar även in det i mina dekorationsplaner! Tänk att vi köpt hus, det är ännu så stort för mig att jag blir helt tagen av tanken. Har drömt om livet i hus så länge, snart är vi där! 
 
 

Kommentarer
Postat av: mammatillmirakel.blogg.se

Gud vad fint ❤️😍

Svar: Tack! Vad kul att du gillar. 😊 ❤️
Josefin -My Happy Days-

2020-12-08 @ 12:17:32
URL: http://mammatillmirakel.blogg.se/
Postat av: Amanda (Swedish Passport)

Men alltså lägg av så fint! Måste helt klart spara ditt kristyrrecept och spritsset till nästa års pepparkasbak känner jag, köpte färdig i år och det var typ omöjligt att göra smala streck med den, haha :)

Svar: Tack!! ❤️ Helt klart värt att göra egen kristyr, tycker de färdiga är alldeles för rinnig och svårhanterliga när det kommer till mindre detaljer. 😊
Josefin -My Happy Days-

2020-12-09 @ 21:34:41
URL: http://swedishpassport.com
Postat av: Emelie

Nej vilken rolig idé 😍

Svar: Tack, prova gärna, det var kul! ☺️
Josefin -My Happy Days-

2020-12-11 @ 21:36:35
URL: http://www.nouw.com/emelivet


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0