Ser du månen där du är ikväll?

 
Ser du månen där du är ikväll? (Tillsammans igen) 
 
"Jag tror jag lärt mig flyga nu
Utan vingar som du sa
Rakt ut i mörkret ner mot stadens ljus, lyser allt vi lämnat kvar
Allt kan försvinna på en sekund
Så kom å sätt dig här en stund
Och tänd ett ljus och lys upp natten, för allt vi inte sagt än"
 
 
 
Det finns låtar som är vansinnigt bra och sen finns det låtar som redan efter ett par toner berör, skapar gåshus över hela kroppen och får känslorna att explodera och fullständigt svälla över. De där sällsynt fantastiska musikaliska hälsningarna som hjärtat tar till sig på en gång utan att man hört helheten eller texten fullt ut. Man bara känner att magin är där, blir fängslad och allt annat stannar upp och hamnar ur fokus.
 
I år har det hänt mig två gånger, en gång i våras och nu idag när jag hörde Thomas Stenström sjunga Ser du månen där du är ikväll? (Tillsammans igen). Jag kände direkt hur den greppade tag efter mig och fick min totala uppmärksamhet på ett par sekunder, hur orden började leta sig in och la sig tillrätta. Jag tror jag glömde bort att andas, blev helt tagen och ögonen blanka.
 
Vad är detta? Nyfikenheten tog över och jag var tvungen att veta mer om låten som fick min värld att stanna upp. Det visade sig att Stenström gjort låten som ledmotiv för Cancerfonden och deras julfilm i år, hur fint!? Detta innebär även att för varje lyssning låten får just nu under pågående kampanj skänker Thomas Stenström och Sony Music alla royaltyintäkter från låten oavkortat till Cancerfonden.
 
Vill ni höra en fantastisk låt och samtidigt göra skillnad uppmanar jag er att lyssna. Mina högtalare har gått varma hela dagen, så fin låt med fantastisk text.
 
Lyssna härhttps://ThomasStenstrom.lnk.to/cancerfonden
 
 
 
 

Kommentarer


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0