I maj tar jag examen

 
Hej torsdag och en januaridag med halv storm!


Började mig morgon med utvecklingssamtal i skolan, det går bra för Nyponrosen och det är så klart glädjande att höra. Passade på att ta en skön men blåsig promenad på landet efter mötet och hade sällskap av en brinnande himmel i soluppgången, vackert. 

Föresten, det där var inte helt sant, jag började egentligen min dag med att vakna strax efter 2 på natten och hade inte ro att somna om, klarvaken som jag var. Så istället fortsatte jag med en uppgift om projektarbete, mitt i natten. Kunde lika gärna få lite nytta gjord istället för att vrida på mig tänkte jag. Så min dag började ju egentligen där, men sen blev det möte och promenad. 

Är så rastlös numera samtigit som jag är stressad vilket leder till att det är svårt att varva ned och få sömnen som jag behöver. Tror jag ärligt talat blir stressad av vardagen som student på distans, jag behöver rutiner och arbetsdagar nu. Är verkligen enormt taggad på att börja min praktik i februari som även kommer avsluta min tid som student till Digital Marknadskommunikatör. I maj tar jag examen!!
 
Ha en fin torsdag och var rädda om er! 
 
Kram

Kommentarer


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0